Super League: Ζητά 5 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ για Μάνταλο και επιπλέον 1,5 ετήσιες αποδοχές ο Κομοτηναίος παίκτης

H AΕΚ όπως ήδη είναι γνωστό απέρριψε πρόταση της Αλ Νασρ, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday» της Τρίτης 18/8/2020, η ΑΕΚ κοστολογεί τον Μάνταλο περίπου στα 6 εκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει πως πρέπει να κατατεθεί επίσημη πρόταση τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις χωρίς να υπάρχει μεγάλο χάσμα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα και έιναι γνωστό στους περισσότερους, πριν από 2 χρόνια ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είχε δεχθεί πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ αρνήθηκε με την προοπτική ότι μπορεί να τον πουλήσει με περισότερα από 10.

Σήμερα κοστολογείται λιγότερο, ιδιαίτερα μετά τις ατυχίες με τους τραυματισμούς, αλλά αναμφισβήτητα δεν μπορεί να πουληθεί με το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που ήταν η πρόταση των Αράβων.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Θρακιώτης παίκτης αξιωνει ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ ευρω ενώ σημερα λαμβάνει στην ΑΕΚ περίπου το ένα τρίτο, 600.000 ευρώ δηλαδή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.