Γ’ Εθνική: Μετά τον Γούλα στο Παραλίμνιο του Καραμπετάκη αντί στην Καβάλα ο Ράφαηλ Μελισσόπουλος

Σε νέα ποδοσφαιρική στέγη θα βρίσκεται από τη νέα χρονιά ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Ραφαήλ Μελισσόπουλος, καθώς άφησε την Καβάλα για χάρη του Απόλλων Παραλιμνίου.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός αποκτήθηκε από τους «αργοναύτες» το καλοκαίρι του 2019, πραγματοποιώντας συνολικά 16 συμμετόχες (13 σε Football League και 3 σε Κύπελλο Ελλάδας), μετρώντας στο πρωτάθλημα 2 γκολ και 1 ασίστ.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΑΟΞ, έχοντας και συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. Πέραν της Ξάνθης, έχει αγωνιστεί και στον ΝΠΣ Βόλο ως δανεικός το 2017.

Στην ομάδα των Σερρών, ο Μελισσόπουλος θα βρει ως συμπαίκτη του ακόμη έναν Ξανθιώτη (πιο συγκεκριμένα από την Χρύσα Ξάνθης), τον Γιώργο Γούλα ο οποίος επέστρεψε έπειτα από αρκετά χρόνια σε σύλλογο της Βόρειας Ελλάδας.

Στην φωτογραφία της ανακοίνωσης διακρίνεται επίσης και ο Σερραίος μάνατζερ του, Σάκης Γκόγκας ο οποίος συνέβαλε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο. Ο Μελλισόπουλος είναι γεννημένος στις 19/02/1997 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Α.Ο. Καβάλα. Ραφαήλ καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»