Super League: Οδεύει προς Λαμία μετά το διαζύγιο από τον ΠΑΣ Γιάννενα το «αστεράκι» του Πανθρακικού Άγγελος Ζιούλης

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννενα αποτελεί ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού, Άγγελος Ζιούλης και βρίσκεται στο Καρπενήσι για λογαριασμό της Λαμίας.

Ο 25χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τα Γιάννενα αφού δεν βρισκόταν στις επιλογές του Αργυρή Γιαννίκη έχοντας μόλις 7 συμμετοχές, 4 στο πρωτάθλημα της Super League 2 και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας με τον ίδιο να αρνείται την προοπτική δανεισμού που του πρότειναν…

Η Λαμία κατόπιν εισήγησης του Γιώργου Πετράκη, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του στον Κισσαμικό, έδειξε άμεσα ενδιαφέρον για την απόκτηση του με αποτέλεσμα ο Ζιούλης να επιστρέφει στο Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Λαμίας….

Ενσωματώθηκε απο χθες στις προπονήσεις της Λαμίας και αν πείσει θα αποκτηθεί ώστε να προσφέρει και αυτός τις υπηρεσίες του στην αμυντική γραμμή των κυανόλευκων τη νέα σεζόν, πίσω από τους Αντέτζο, Βύντρα και Τζανετόπουλο!

Γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων στο τοπικό της Αθήνας και στη συνέχεια έπαιξε με τον Ιάσωνα στη Δ’ Εθνική. Ο Ζιούλης θυμίζουμε είχε μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό απο την ομάδα Κ20 του Πανθρακικού έναντι σημαντικού χρηματικού ποσού για έναν παίκτη που δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα, με την ομάδα της Αθήνας να τον αποκτά χάρις την θετική εισήγηση του Δημήτρη Σαραβάκου που εντυπωσιάστηκε απο τις εμφανίσεις του Ζιούλη στα μάτς με τους «πράσινους».

Στον Παναθηναικό δεν έπαιξε ποτέ αφέθηκε ελεύθερος μετά από ένα χρόνο αφού αγωνίστηκε μόνο στην ομάδα νέων. Κατόπιν αποκτήθηκε από την ΑΕ Λεμεσού με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κ21 της Κύπρου πριν συνεχίσει στον ΘΟΪ Λακατάμιας, μια πετυχημένη διετία στον Κισσαμικό και φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση αποδέσμευσης του από τον ΠΑΣ Γιάννενα: Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νικολιά Αλέξανδρο και Ζιούλη Άγγελο.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τις στιγμές που ζήσαμε στους αγωνιστικούς χώρους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.