ΕΣΠΕΘΡ: Τρεις ανανεώσεις με το βλέμμα στο μέλλον για τον ΑΟ Ορεστιάδας

Τρεις ανανεώσεις για το μέλλον, με τρεις ταλαντούχος αθλητές προχώρησε ο ΑΟ Ορεστιάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ανδρικό.

Πιο συγκεκριμένα, οι Στέλιος Σκαρλατίδης (17 ετών, ακραίος), Μιχάλης Πάλλας (17 ετών, διαγώνιος – ακραίος) και Μάριος Νεραντζίδης (17 ετών, λίμπερο-ακραίος) θα προσφέρουν και φέτος στον ΑΟ Ορεστιάδας και στις αναπτυξιακές κατηγορίες αλλά και στον ανδρικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στελέχωση του ανδρικού τμήματος με 3 ακόμα παιδιά από τα σπλάχνα του Συλλόγου. Συγκεκριμένα στην ομάδα της καρδιάς τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν και να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους μέσα από σκληρή δουλειά οι Στέλιος Σκαρλατίδης (17 ετών, ακραίος), Μιχάλης Πάλλας (17 ετών, διαγώνιος – ακραίος) και Μάριος Νεραντζίδης (17 ετών, λίμπερο-ακραίος). Πάνω σε αυτά τα παιδιά, όπως και στα υπόλοιπα των τμημάτων υποδομής του συλλόγου χτίζεται ο νέος Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας εμπνευσμένος από τις δόξες του παρελθόντος και με γνώμονα το μέλλον του Συλλόγου.”