ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στον αέρα η συμμετοχή της Φιλίας Ορεστιάδας στο νέο πρωτάθλημα

Aνοιχτό και εξαιρετικά σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ το ανδρικό τμήμα της Φιλίας Ορεστιάδας με τις δεδομένες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην μετά κορονοϊό εποχής.

Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για την νέα ούτως ή άλλως ιδιαίτερη σεζόν για όλους, αφού έχουν αποχωρήσει 7 παίχτες από το περσινό ρόστερ, είτε γιατί τελείωσαν τις σπουδές τους είτε γιατί πέρασαν σε σχολές σε άλλες πόλεις, όπως αποκάλυψε στο ThrakiSportS ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ουζουνίδης.

Φυσικά όπως είναι λογικό με τα μέτρα για την πανδημία, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έρθουν καθόλου φοιτητές στην πόλη της Ορεστιάδας, τουλάχιστον από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, γεγονός που δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό της προσπάθεια της ομάδας όχι μόνο για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού συνόλου, αλλά ακόμα και την συμπλήρωση αυτού.

Η διοίκηση Μαυρίδη είναι δεδομένο ότι θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κατέβει το ανδρικό τμήμα, ωστόσο την δεδομένη στιγμή και με τα υπάρχοντα στοιχεία μόνο σίγουρο δεν μπορεί αυτό να είναι. Κανονικά πάντως θα κατέβει το εφηβικό τμήμα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κόουτς Ουζουνίδη, την ερχόμενη εβδομάδα προβλέπεται η έναρξη της προετοιμασίας σε αυτό, το οποίο θα αποτελέσει και την βάση για το ανδρικό για το οποίο θα καταβληθεί όπως προαναφέραμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να αγωνιστεί, παρά τα πολλά εμπόδια.