Β’ Εθνική: Ξεκινά προετοιμασία την Τρίτη ο ΓΑΣ Κομοτηνή και κάνει έκκληση για βοήθεια από τους φίλους του

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας για την ερχόμενη απαιτητική σεζόν την ερχόμενη Τρίτη 18/8, ενώ ζήτησε και την στήριξη των φίλων της ομάδας.

Χαρακτηριστικά τέθηκαν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της επόμενης σεζόν, οι οποίες μπορεί να μην δίνουν την είσοδο στο γήπεδο στον φίλαθλο κόσμο, αφού με τα τωρινά δεδομένα όλα τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν χωρίς εισητήρια, αλλά στηρίζουν την ομάδα της Κομοτηνής στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή:

«Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του, πως λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία του κορονοϊού και με σκοπό την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, διαφοροποιείται το πρωτάθλημα και είναι ορατός ο κίνδυνος αυτό να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες,στερούνται εσόδων απο τα διαρκείας, αλλά και απο τα εισιτήρια των αγώνων.Φίλες και Φίλοι,Στις δύσκολες στιγμές που διάγουμε όλοι μας, σας καλούμε στο πλευρό της Ομάδας μας, με υπευθυνότητα και σύνεση, με αγάπη για τον Σύλλογο και το μπάσκετ.Η Ομάδα μας παρά τις αντίξοες, μπασκετικά, συνθήκες,αρχίζει στις 18 αυγούστου την προετοιμασία της και θα εργαστεί σκληρά για να ανταπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της. Μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σ’ αυτή την προσπάθεια, αποκτώντας κάρτες Στήριξης/Διαρκείας, που λόγω των “ιδιόμορφων” συνθηκών, κάτι τέτοιο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.
Το ταξίδι μας ξεκινά…
Μείνετε συντονισμένοι!
ΓΑΣ ΕΙΣΑΙ!»