Καταγγελία για την διαρροή της καταδικαστικής για Ξάνθη και Απόλλωνα απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ και πληρεξούσιος Δικηγόρος των Χανίων Γιώργος Παναγόπουλος με επίσημο τρόπο κατήγγειλε τον τρόπο που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του Διαιτητικού Δικαστηρίου, το οποίο ανακοινώθηκε από τις αθλητικές ιστοσελίδες πριν ακόμη γίνει γνωστό μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΟ

Επιπλεον κατήγγειλε τον συνάδελφό του Αλέξη Κούγια, υποστηρίζοντας ότι έκανε μπούλινγκ στους δικαστές και προσθέτοντας ότι παραβίασε την μυστικότητα της διάσκεψης για ίδιον όφελος. Μάλιστα ο Παναγόπουλος κατέθεσε σχετική καταγγελία στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η καταγγελία του: 

“ΠΡΟΣ
ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ

ΑΙΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του Γεωργίου Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ως πληρεξουσίου Δικηγόρου της ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΠΓΣ ,Αντιπροέδρου του “Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου” (ΙΔΕΑΔ)

          Κ Α Τ Α

1.Του Αλεξίου ΚΟΥΓΙΑ, Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΑΡΙΣΑ και δικηγόρου Αθηνών
2.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΠΑΕ ΑΕΛΑΡΙΣΑ” που εδρεύει στην Λάρισα κι εκπροσωπείται νόμιμα ,
3.Οποιουδηποτε μέλους – διαιτητή του Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ, υπαίτιου της διαρροής των αποφάσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
1.Υπεύθυνους Άσκησης Πειθαρχικων Διωξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ και κ. ΛΑΪΝΗ,
2.Επιτροπη Δεοντολογίας της ΕΠΟ,
3.Πειθαρχικη Επιτροπή της ΕΠΟ,
4.Εκτελεστικη Επιτροπή της ΕΠΟ,
5.Super League 1,
6.Super League 2,
7.Πειθαρχικο Συμβούλιο ΔΣΑ.

Κυρία Πρόεδρε,

Με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό Σας και το Διαιτητικο Δικαστήριο Σας, μετά την δημοσίευση των διατακτικων των απόλυτα σεβαστών από την πλευρά μας αποφάσεων Σας, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να προβώ στην παρούσα καταγγελία για όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο της εκδίκασης των προσφυγών των τριών ΠΑΕ:

Α.ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ ΤΟΥ Δ. Δ. Π. /ΕΠΟ.

Όπως γνωρίζετε, ο καταγγελλόμενος συνάδελφος υπό την διττή ιδιότητα του δικηγόρου Αθηνών και του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, με την από 9.8.2020 δημόσια δήλωση του προ της συζήτησης των προσφυγών, προσπάθησε να ασκήσει ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ πίεση, αθέμιτη παρέμβαση και αντιδεοντολογικη παρενόχληση διαδίδοντας στο πολυάριθμο ποδοσφαιροφιλο κοινό συκοφαντικες και δυσφημηστικες πληροφορίες περί δήθεν ιδιαιτέρων σχέσεων μεταξύ Υμών, της Προέδρου του Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ και Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ. Διονυσιας ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ και του μέλους, επίσης Αρεοπαγίτου κ. ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ με την εκ των  πληρεξουσίων δικηγόρων της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ( και δικηγόρου της ΠΑΕ ΑΕΚ) κ. Έλλη ΡΙΖΟΥ, υπονοώντας μεροληψια και δημιουργώντας στον τύπο και στον κοινό την πεποίθηση εξάρτησης και ελέγχου του Δ. Δ. Π. /ΕΠΟ από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτριο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

Μάλιστα με την δήλωση του απαίτησε εκβιαστικα την αυτοεξαιρεση των δύο Αρεοπαγιτων, προκειμένου να αποδείξουν την εντιμότητα και την αμεροληψια τους.

Συγκεκριμένα, ο καταγγελλόμενος μέσω ανακοίνωσης από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ που αναδημοσιευθηκε σε δεκάδες έντυπα με πηχυαιους τίτλους του τύπου ” Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ – ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ”, προέβη στις εξής απαράδεκτες κι αντιδεοντολογικες τοποθετήσεις :

1.”Διάβασα διάφορες ανακοινώσεις που προέρχονται οπωσδήποτε από το περιβάλλον του Ολυμπιακού και αναφέρονται στην σύνθεση των ανωτάτων δικαστών του Διαιτητικου…”
2.”Συγκεκριμένα στην Πρόεδρο κ. ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ και στα μέλη κ. ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ, κ. ΦΩΣΚΟΛΟ και κ. ΚΑΤΣΙΑΝΗ “
3.”Είναι αλήθεια οτι οι αποφάσεις του Διαιτητικου Δικαστηρίου με αυτή την σύνθεση και για την υπόθεση του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και την παράνομη διακοπή του πρωταθλήματος της SL 2,όπου αγνοήθηκε ο νόμος και η πλειοψηφία των 3/4,και για την απόφαση των εκλογών της ΕΠΟ, όπου αγνοήθηκε η απόφαση του Ειρηνοδικείου, μου προκάλεσαν ένα προσωπικό νομικό σοκ,  αφού ήμουν και είμαι βέβαιος οτι οι συγκεκριμένοι Αρεοπαγιτες διαθέτουν νομική επάρκεια και εντιμότητα..”
4.”Πληροφορήθηκα όμως ένα γεγονός που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση… η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ανέθεσε την εκπροσώπηση της στην συνάδελφο κ. Έλλη ΡΙΖΟΥ που είναι υπαλληλος in house δικηγορος του Δημήτρη ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ και από ότι γνωρίζω προσωπικά είναι πολύ στενή φίλη της κ. ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ και της κ. ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ. “
5.”Μου κάνει εντύπωση γιατί η κ. ΡΙΖΟΥ δέχθηκε την εντολή και θα μου κάνει αλγεινη εντύπωση αν αύριο η κ. ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ και η κ. ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ , μόλις ακούσουν την κ. ΡΙΖΟΥ να δηλώνει οτι εκπροσωπεί την Ξάνθη, για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα τους δεν θα δηλώσουν οτι απέχουν από την συζήτηση της υπόθεσης. “
6.”Γνωρίζω τις κ. ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ και ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ από τότε που ήσαν πρωτοδικες και πάντα τις βοηθούσα να βγάζουν δίκαιες αποφάσεις και είμαι βέβαιος οτι δεν θα επιτρέψουν σε αυτό το σημείο της εξαίρετης επαγγελματικής τους διαδρομής να εκτεθούν και να εκθεσουν και την δικαιοσύνη… “
7.”οι αποφάσεις μπορεί να ανατραπούν μόνο αν έχεις κάνει νομική λοβοτομη και αυτό το λέω τώρα πριν από την συζήτηση… δεν είναι δυνατόν να συζητούμε το ενδεχόμενο αυτό, γιατί συγκεκριμένος ιδιοκτήτης θα κατεξευτελισει τον Άρειο Πάγο και τους δικαστές του… “

Κι αφού Εσείς, όπως αναμενόταν, δεν επηρεασθηκατε και ασκησατε κανονικά τα καθήκοντα Σας,(χωρίς πάντως να κάνετε οποιαδήποτε νύξη προ της ακροαματικης διαδικασίας!) δικάζοντας άμεσα και τις τρεις προσφυγές, τηρώντας άψογα και την απαιτούμενη εκ του Δικονομικου Κανονισμού Λειτουργίας Σας προδικασια, ο καταγγελλόμενος συνάδελφος επανήλθε δριμύτερος και ανερυθριαστα θρασυτατος και με νέα, προκλητική, αναξιοπρεπη, ανήθικη, αντιδεοντολογικη, πειθαρχικα και ποινικά κολασιμη, δημόσια δήλωση του, παρενέβη πάλι εξωθεσμικα σε επαναληπτική παρενόχληση Σας με την από 11.8.2020 επίσης δημόσια δήλωση του,(η οποία τιτλοφορηθηκε με την φράση “ΆΛΛΟ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ”), λέγοντας τα εξής :

1.”Τελικά και η κ. ΡΙΖΟΥ ξαφνικά έγινε δικηγόρος της Ξάνθης και οι κυρίες ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ και ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ δεν απείχαν από την συζήτηση, όπως κατά την κρίση μου έπρεπε να κάνουν, λόγω της προσωπικής σχέσης τους με την κ. ΡΙΖΟΥ και περιμένω με την αγωνία του νομικού, που θέλει να είναι όλα καθαρά στα δικαστήρια, ποια θα είναι η απόφαση .”
2.”Ελπίζω η κ. ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ και η κ. ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ να σκέφθηκαν οτι άλλο είναι οι προσωπικές σχέσεις και άλλο οι δικαστικές αποφάσεις και στο τέλος να εκδώσουν μία δίκαιη απόφαση. “
3.”Να θυμούνται όμως οτι κάποιες αποφάσεις αθλητικών Δικαστηρίων είναι εξίσου σημαντικές με ορισμένες αποφάσεις των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων που τις παρακολουθούν πέντε εκατομμύρια Έλληνες, οι περισσότεροι των οποίων δεν έχουν κάνει λοβοτομη.”
4.Το υπόλοιπο μέρος της ρυπαρης δήλωσης καταναλώθηκε στο να με πλήξει προσωπικά, επιστημονικά, ηθικά κι επαγγελματικά και ήδη το έχω απαντήσει με δελτίο τύπου και φυσικά θα ακολουθήσω την πρέπουσα νομική οδό.

Όμως φαίνεται οτι ο… υπερδικαστης και υπερδικηγορος σε συσκευασία ενός, δεν ικανοποιηθηκε απόλυτα από την απόφαση Σας και το στόχαστρο του εστίασε, εκτός από εμένα, και τους μειοψηφησαντες διαιτητές – δικηγόρους του Δ. Δ. Π. και προέβη σε νέα προσβλητική κι απαράδεκτη για την ποδοσφαιρικη δικαιοσύνη, δημόσια τοποθέτηση με την από 14. 8.2020 ανακοίνωση του μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, υπό τον τίτλο “ΜΕ 1295 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΙΟΨΗΦΟΥΝΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ”, αφού τώρα θεώρησε οτι” ευτυχώς που υπήρχαν οι Αρεοπαγιτες που και νομικά γνωρίζουν, και προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό έχουν, αλλιώς θα είχαμε μία απόφαση σκάνδαλο. “

Κυρία Πρόεδρε,

Όπως έχετε αντιληφθεί, ο καταγγελλόμενος συνάδελφος άσκησε ένα ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ BULLYING στοχεύοντας πρώτα τους Αρεοπαγιτες του Δ. Δ. Π., κατόπιν τους πληρεξουσιους δικηγόρους των διαδικων ΠΑΕ και τέλος τους δικηγόρους – διαιτητές του Δ. Δ. Π., μέσα από τρεις σχεδιασμένες επιθέσεις σε τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές, αρχικά λίγο πριν την συζήτηση, μετέπειτα αμέσως μετά την συζήτηση και πριν από την έκδοση των αποφάσεων και τελικά αμέσως μετά την έκδοση των αποφάσεων.

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος συνάδελφος παραβίασε το άρθρο 23 του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ,Περι προστασίας της πνευματικής και σωματικής Ακεραιότητας, καθώς καταπατηθηκαν τα προστατευομενα ατομικά δικαιώματα των μελών του Δ. Δ. Π. αλλά και όλων των υπολοίπων παραγόντων της δίκης,

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος συνάδελφος παραβίασε το άρθρο 24 του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ,Περι Προστασίας της προσωπικότητας, καθώς έπληξε την προσωπικότητα των μελών του Δ. Δ. Π. και όλων των παραγόντων της δίκης, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΡΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ (εμού, της κ. ΡΙΖΟΥ και του κ. ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ από τις εντολεις μας!) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. (των Αρεοπαγιτων κ. ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ και κ. ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ!), επηρεάζοντας την αξιοπρέπεια όλων μας.

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος συνάδελφος παραβίασε το άρθρο 25 του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Περί Παραβίασης του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ, καθώς αυτός αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΛ αθετησαν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στις διατάξεις του ισχύοντος κανονιστικου πλαισίου που διέπει την ποδοσφαιρικη εννομη τάξη επιδεικνυοντας συμπεριφορά που απαδει της φίλαθλης ιδιότητας.

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος συνάδελφος και η ΠΑΕ ΑΕΛ παραβίασαν το άρθρο 20Α του ισχύοντος Πειθαρχικου Κώδικα της ΕΠΟ, Περί Δυσφήμησης , καθώς δυσφημησαν το Δ. Δ. Π. /ΕΠΟ και τα μέλη του Αρεοπαγιτες και Δικηγόρους – Διαιτητές, μέσω δυσμενών δημοσίων δηλώσεων και κρισεων που απηύθυναν μομφή για σκοπιμότητα, δόλο ή μεροληψια κατά την λήψη των  αποφάσεων τους, οι οποίες κατά αντικειμενική κρίση μπορούν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη τους.

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος συνάδελφος ως αξιωματούχος του ποδοσφαίρου παραβίασε το άρθρο 16 του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Περί Καθήκοντος Εχεμύθειας των Διαδικασιών, καθώς έλαβε και διέδωσε παράνομα εμπιστευτικές πληροφορίες για τις υποτιθέμενες μυστικές διαδικασίες του Δ. Δ. Π.

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος συνάδελφος παραβίασε το άρθρο 234 του ισχύοντος Ποινικού Κώδικα, Περί Μυστικότητας της Διαδικασίας, καθώς δημοσίευσε λεπτομέρειες της μυστικής διαδικασίας της διάσκεψης που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος συνάδελφος παραβίασε το άρθρο 251 του ισχύοντος Ποινικού Κώδικα, Περί Δικαστικού Απορρήτου, καθώς, παρότι δεν ήταν διαδικος, λόγω της δικηγορικης και παραγοντικης του ιδιότητας ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, και χρησιμοποίησε τις πληροφορίες προς ίδιον όφελος ή προς όφελος της SUPER LEAGUE 1 που ήταν διαδικος και της οποίας η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι μέλος κι ως γνωστόν έχει ταχθεί κατά της αύξησης των ΠΑΕ!

Β. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ

Δυστυχώς σε αυτή την τριπλή δίκη, εκτός από την προπεριγραφεισα παρασκηνιακη συμπεριφορά εις βάρος σχεδόν όλων των παραγόντων της(Αρεοπαγιτες, Διαιτητές, Δικηγόρο Ξάνθης, Δικηγόρο Κισσαμικου και Δικηγόρο Απόλλωνα!) εκ μέρους τρίτου προσώπου και μάλιστα δικηγορου και Προέδρου άλλης ΠΑΕ μη έχουσας σχέσης με την υπόθεση,συνέβη κι ένα ακόμα περιστατικό που εκθέτει σε κινδύνους το Δ. Δ. Π. και δυναμιτίζει την λειτουργία του.

Συγκεκριμένα, κατά την ημέρα της διάσκεψης Σας προς έκδοση των αποφάσεων, την 13.8.2020, κι ενώ ακόμα τα μέλη του Δ. Δ. Π. βρίσκονταν εντός της αίθουσας, οι αποφάσεις Σας ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ και ως προς το αποτέλεσμα, και ως προς το διατακτικο!

Ακριβώς στις 13.41 ο διαδικτυακός τόπος με τον διακριτικό τίτλο “A-SPORTS” δημοσίευσε την αποκλειστική είδηση υπό τον τίτλο “ΣΟΚ:ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ” αναφέροντας οτι κατόπιν αποκλειστικων πληροφοριών απορρίφθηκαν όλες οι προσφυγές, ομόφωνα, όπως αναμενόταν, της ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και με πλειοψηφία 3-2 οι προσφυγές των ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Η είδηση αναπαραχθηκε αστραπιαία σε όλα τα sites, παρότι στο επίσημο site της ΕΠΟ δεν υπήρχε σχετική ανάρτηση.

Μη έχοντας τι να απαντήσω στην εντολέα μου, προσπάθησα να επικοινωνήσω διακριτικά μέσω μηνύματος με τον ορισθεντα εκ μέρους μας διαιτητή συνάδελφο κ. ΑΝΟΥΣΤΗ, όμως δεν έλαβα κάποια απάντηση, γιατί όπως έμαθα εκ των υστέρων, Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΉΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!

Τελικά στις 3.32 μ. μ. μας κοινοποιηθηκε το διατακτικο Σας, το οποίο αργότερα αναρτήθηκε και στο site της ΕΠΟ, όμως το site “ASPORTS” συνέχισε να δίνει λεπτομέρειες της διάσκεψης και του αποτελέσματος φωτογραφιζοντας και τα πλειοψηφουντα και τα μειοψηφουντα μέλη, χωρίς φυσικά ουδείς εκ των διαδικων να έχει τέτοια επίσημη ενημέρωση.

Αποτέλεσμα αυτής της διαρροής ήταν να προκληθεί σύγχυση αλλά και αρνητικά σχόλια για την λειτουργία του οργάνου τουλάχιστον σε όσους ανέμεναν την ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμιση του λόγω της συμμετοχής των Αρεοπαγιτων.

Κι ενώ δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση εκ μέρους της ΕΠΟ, την επόμενη μέρα ο καταγγελλόμενος συνάδελφος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, προέβη στην εξευτελιστικη για τον θεσμό και το άθλημα δημόσια επίθεση κατά των μειοψηφησαντων μελών του Δ. Δ. Π. επιβεβαιωνοντας με διευθύνσεις και ονόματα το αποτέλεσμα της υποτίθεται μυστικής διάσκεψης,πριν κοινοποιηθεί το πλήρες σώμα των αποφάσεων Σας, ενώ συγχρόνως επιτέθηκε πάλι εναντίον μου και προκειμένου να με μειώσει στα μάτια του Προέδρου κ. ΡΟΚΑΚΗ, διέδωσε ψευδώς οτι η προσφυγή μας απορρίφθηκε ως εκπρόθεσμη!

Είναι προφανές οτι κάποιοι φοβούνται τους Ανώτατους Τακτικούς Δικαστές στα Διαιτητικά Όργανα του ποδοσφαίρου και προσπαθούν παντι τρόπω να τους αποδομησουν μέσα από πεμπτοφαλαγγιτικες μεθόδους, όπως η εξωθεσμικη παρενόχληση και η διάρρηξη της Κερκοπορτας της μυστικοτητας της διαδικασίας !

Επειδή αποκλείεται η διαρροή να έγινε από τους τρεις Αρεοπαγιτες, την Γραμματέα της ΕΠΟ και τον διαιτητή μας κ. ΑΝΟΥΣΤΗ, μοιραία η έρευνα Σας πρέπει να επικεντρωθεί στους υπόλοιπους δύο διαιτητές του Δ. Δ. Π.!

1.Σύμφωνα με το άρθρο 12 του ισχύοντος Δικονομικου Κανονισμού Λειτουργίας του Δ. Δ. Π. “ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ.ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΟΙ, ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Ή ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. “

2.Σύμφωνα με το άρθρο 16 του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ,όλοι οι δεσμευομενοι αξιωματούχοι οφείλουν να τηρούν το καθήκον Εχεμύθειας ως προς την εμπιστευτικοτητα και μυστικότητα των ενώπιον των οργάνων της ΕΠΟ διαδικασιών.

3.Σύμφωνα με το άρθρο 234 του ισχύοντος Ποινικού Κώδικα, ο άγνωστος προς το παρόν δικηγόρος – διαιτητής του Δ. Δ. Π., υπέπεσε στο ποινικό αδίκημα της παραβίασης της μυστικοτητας της διαδικασίας, καθώς διέρρευσε στον ηλεκτρονικό τύπο εν μέσω διάσκεψης το αποτέλεσμα και λεπτομέρειες της ψηφοφορίας και των τριών αποφάσεων, ΠΡΙΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ Δ. Δ. Π. ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ, ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑ ΜΕΡΗ!

4.Συμφωνα με το άρθρο 251 του ισχύοντος Ποινικού Κώδικα, ο άγνωστος προς το παρόν δικηγόρος – διαιτητής του Δ. Δ. Π. υπέπεσε στο ποινικό αδίκημα της παραβίασης του δικαστικού Απορρήτου, καθώς ως διαιτητής σε όργανο που του είχαν ανατεθεί δικαστικά καθήκοντα διέδωσε σε τρίτους πληροφορίες και στοιχεία της διάσκεψης και της ψηφοφορίας, παρά την μυστικότητα της διαδικασίας και το καθήκον πίστης κι Εχεμύθειας.

ΕΠΕΙΔΗ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο Δ. Δ. Π. /ΕΠΟ υπό την παρούσα σύνθεση και προεδρία Σας παρά την απόρριψη της προσφυγής της εντολεως μας, μη συμμεριζομενος οποιαδήποτε κακόβουλη κριτική, από όπου κι αν προέρχεται, που επηρεάζεται μόνο από το αποτέλεσμα της δίκης,

ΕΠΕΙΔΗ δικαιολογώ την αγανάκτηση συναδέλφων και ομάδων μόνο ως προς την παραδοχή του καταγγελλόμενου μπουλινγκ (Βλ. Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), ανεξάρτητα από την φοβικη παράλειψη του ονόματος του καταγγελλόμενου ευθαρσώς από εμένα ΜΠΟΥΛΕΡ ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥ,

ΕΠΕΙΔΗ ο καταγγελλόμενος δικηγόρος και αξιωματούχος επιδιώκοντας να παρενοχλησει πνευματικά το Δ. Δ. Π., προέβη σε κακόβουλες δυσφημηστικες και δυσμενείς κρίσεις για τις προηγούμενες αποφάσεις σας στις υποθέσεις των προσφυγών της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που επίσης απορριψατε και σας άσκησε αντιδεοντολογικες κι απαράδεκτες πιέσεις μέσω υποτιμητικων και προσβλητικων για το κύρος Σας εκφράσεων, όπως “νομική λοβοτομη”,

ΕΠΕΙΔΗ θεωρώ ως τελευταία ευκαιρία για την Ποδοσφαιρική Δικαιοσύνη την άμεση παρέμβαση Σας  για τον πειθαρχικο και ποινικό έλεγχο τόσο του Αλεξίου ΚΟΥΓΙΑ και της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, όσο και του υπαιτιου της διαρροής διαιτητή μέλους του Δ. Δ. Π.

ΕΠΕΙΔΗ η παρούσα καταγγελία μου αποδεικνύεται από τα συνημμένα links των δημοσίων δηλώσεων του Α. ΚΟΥΓΙΑ,

ΕΠΕΙΔΗ σας δηλώνω εκ των προτέρων ευθαρσώς οτι μετά την κατάθεση και κοινοποίηση της παρούσας στα αρμόδια όργανα, θα την δημοσιεύσω στον Τύπο πριν διαρρεύσει από την ΕΠΟ προς προστασία της θιγεισης επαγγελματικής και επιστημονικής υπόστασης μου.

           ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

                     ΣΑΣ ΖΗΤΩ

ΝΑ επιληφθειτε της καταγγελίας μου και

ΝΑ προβείτε στις δέουσες νόμιμες ενέργειες.

               ΑΘΗΝΑ 17.8.2020

Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΜΔΣΑ 14162, ΑΦΜ 033363189,
ΦΑΒΙΕΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ».