Football League: Παραμένει και επίσημα στον Ολυμπιακό Βόλου ο πρώην του Έβρου Σουφλίου Λόρενς Κέρι

Ο 29χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του Έβρου Σουφλίου Λόρενς Κέρι, ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λόρι Κέρι. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση για την παραμονή του στον Ολυμπιακό Βόλου και αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας καθώς για ακόμα μια χρονιά θα ενισχύσει σημαντικά τον μεσοεπιθετικό τομέα.
Ο Λόρι Κέρι αποτέλεσε παίκτη της ομάδας για έξι μήνες την περίοδο 2016-17 στη Γ’ Εθνική καταγράφοντας 12 συμμετοχές και τρία γκολ ενώ πέρυσι αποκτήθηκε την περίοδο του Ιανουαρίου από τον Διαγόρα.
Είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1990 και έχει ύψος 1,78. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού, όπου σε ηλικία 14 ετών έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στην Α’ τοπική κατηγορία. Τρία χρόνια μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βέροιας. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα της αλβανικής Μπέσα, του Γ.Σ. Αλμυρού, του Οικονόμου Τσαριτσάνης, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Πιερικού, του Έβρου Σουφλίου, των Τρικάλων, του Αιολικού, της Καλλονής, του Αστέρα Αμαλιάδας με τον οποίο σημείωσε 19 γκολ σε 22 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλα 2 τέρματα στους αγώνες μπαράζ. Έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Νίκης Βόλου όπου και σημείωσε 21 γκολ βγαίνοντας παράλληλα πρώτος σκόρερ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ πέρυσι το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Διαγόρα για να αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας»!