Εξώδικο στην ΕΠΟ και από τον Απόλλωνα Σμύρνης για ακύρωση των μπαράζ

Σε κοινή γραμμή φαίνεται ότι είναι Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνη σε ό,τι αφορά την διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ για μια θεση στην Supe League 1.

Παρά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που απέρριψε την προσφυγή τους κατά της απόφασης της ΕΠΟ να ορίσει τα μεταξύ τους μπαράζ στις 22 και 29 Αυγούστου, οι δυο ομάδες επιμένουν να να μη γίνουν τα μπαράζ.

Σε προηγουμενη ανάρτηση έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ Ξάνθη απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ ζητώντας την ακύρωση των μπαράζ. Το ίδιο όμως έπραξε σύμφωνα με πληροφορίες και ο Απόλλων Σμύρνης.

Συγκεκριμένα με επιστολή που έστειλε ζήτησε από την ΕΠΟ να ακυρώσει την κλήρωση για τη σειρά των γηπεδούχων στους δύο αγώνες, υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομη.

Αφότου διεξήχθη η κλήρωση, ο Απόλλων έστειλε εξώδικο στο οποίο προειδοποιεί ότι αν δεν αλλάξει η απόφαση της ΕΠΟ για τα μπαράζ θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Ο Απόλλων ζητά τη ματαίωση των μπαράζ επειδή στη ψηφοφορία που έγινε για το θέμα αυτό στην τελευταία Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η πρόταση αυτή υπερψηφίστηκε, θεωρώντας ότι δεν χρειαζόταν να λάβει τα ¾ των ψήφων, όπως απαιτείται.