Θα είχε γενέθλια σήμερα o Βασίλης Γκιζάνης αλλά εξακολουθεί να ζει μέσα από το σώμα άλλων ανθρώπων

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα (16 Αυγούστου) ο πρώην πρόεδρος της Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης γιόρταζε τα γενέθλια του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, συγγενείς και φίλους.

Αυτήν την Κυριακή, όπως υπενθύμισε το βράδυτο volleynews, θα έκλεινε τα 46 του χρόνια. Σήμερα όμως όλοι πενθούν τον χαμό του και οι δικοί του άνθρωποι ακόμα προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ της «απώλειας».

Η απώλειά του είναι άλλωστε πολύ νωπή, σε τέτοιον βαθμό που προκαλεί έναν κόμπο στον λαιμό η ειδοποίηση από το facebook προς τους διαδικτυακούς του φίλους οτι σήμερα είναι τα γενέθλιά του και η προτροπή του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για ευχές.

Δεν έχει περάσει καν ένα δεκαήμερο από την απώλεια. Ωστόσο ο Βασίλης Γκιζάνης εξακολουθεί να ζει, όχι μόνο στην ψυχή και την καρδιά και τις αναμνήσεις των φίλων του αλλά και μέσα από το σώμα άλλων ανθρώπων στους οποίους ο ίδιος χάρισε ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι παρά την στεναχώρια των συγγενών του, οι ίδιοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα για δωρεά οργάνων έτσι ώστε ο Βασίλης Γκιζάνης να χαρίσει ζωή σε άλλους ανθρώπους. Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ευχαριστηρια ανακοινωση για την ενέργειά τους αυτή.