Super League: Αποκαλύψεις και… διαψεύσεις για την κυπριακή εταιρεία που αναλαμβάνει τη Δόξα Δράμας

Εδώ και καιρό έγινε γνωστό ότι κυπριακή εταιρεία θα επενδύσει και θα αναλάβει τη Δόξα Δράμας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του LarnakaSports η Κυπριακή εταιρεία ακούει στο όνομα Vouros. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ θα περάσει στην εταιρεία Vouros Group of Companies με έδρα τη Λάρνακα.

Άνθρωποι της εταιρείας βρίσκονται στη Δράμα, το ίδιο και ο προπονητής που επιλέχθηκε να αναλάβει την Δόξα, ο Άκης Ιωακείμ. Ο 44χρονος τεχνικός έχει δουλέψει στην Ομόνοια, κυρίως ως κόουτς της Κ21 και ως βοηθός προπονητή, ενώ τη σεζόν 2016-17 είχε διατελέσει και υπηρεσιακός στην πρώτη ομάδα.

Οι διαδικασίες συνεχίζονται και ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει για το καλύτερο για την ομάδα της Δράμας.

Οπως αναφέρθηκε μάλιστα, ο 47χρονος Κώστας Μαυρομάτης είναι αυτός που τρέχει τα θέματα των Δραμινών, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στην κυπριακή εταιρεία. Είναι βασικό στέλεχος του ομίλου.

Μετά και το δημοσίευμα της ιστοσελίδας ωστόσο, επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα «LarnakaSports» από τον όμιλο Vouros και διέψευσαν ότι είναι η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την συμφωνία. «Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό», προσθέτει η ιστοσελίδα.

Με προσωπική ανακοίνωση μάλιστα του Κώστα Μαυρομάτη που παρουσιάζεται με τον τίτλο του γενικού διευθυντή της Δόξας Δράμας αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα σε Κυπριακά αλλά και Ελλαδικά sites που αφορούν στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα ήθελα με τον πιο επίσημο τρόπο να δηλώσω ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν εξυπηρετούν το καλώς νοούμενο συμφέρον, ούτε της ιστορικής Δόξας, αλλά ούτε και του νέου ιδιοκτήτη. Όλα όσα αφορούν στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ θα ανακοινωθούν αύριο μέσω επίσημου δελτίου τύπου της ΠΑΕ».