Παπαδημητρίου φεύγει από τον ΑΟΞ, Παπαδημητρίου φημολογείται ότι έρχεται ως νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ

Ο ΑΟΞ υπάρχει εδώ και 53 πλέον χρόνια και σχεδόν τα μισά από αυτά υπηρέτησε την ομάδα ο Γιάννης Παπαδημητρίου, αρχικά ως παίκτης και την τελευταία δεκαετία ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, με το τέλος της σεζόν μαζί με τον Πανόπουλο αποχωρεί και αυτός από τον σύλλογο και ανοίογει τα φτερά του για νέες περιπέτειες, ενδεχομένως και εκτός Ελλάδος.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την συνέντευξη Τύπου του Χρήστου Πανόπουλου, με την οποία προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον ΑΟΞ και το ποδόσφαιρο μετά την 14η Αυγούστου, ο Γιάννης Παπαδημητριου ειχε παραθέσει και αποχαιρετιστήριο δείπνο στους επί χρόνια συνεργάτες του.

Την ώρα ωστόσο που ο Γιάννης Παπαδημητρίου φεύγει, ένας άλλος Παπαδημητρίου φέρεται να βρίσκεται (ή τουλάχιστον να βρισκόταν) σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Χρήστο Πανόπουλο για την απόκτηση του πλειοψηφικού της πακέτου.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παπαδημητρίου.

Οχι, δεν σας αποκαλύπτουμε ένα νέο όνομα.

Πρόκειται για τον Μπιλ Πάπας ή Bill Papas που ακούστηκε στα μέσα της εβδομάδας. Οπως πληροφορήθηκε από αυστραλιανές πηγές το ThrakiSportS, το πραγματικό του όνομα για τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία είναι Βασίλης Παπαδημητρίου – και για τους ευνόητους λόγους που κάνουν οι Έλληνες του εξωτερικού, συντμήθηκε σε Μπιλ Πάπας ώστε να μην προκαλεί γλωσσοδέτη στους υπόλοιπους.

Αυτό που ΔΕΝ είναι γνωστό είναι αν το ενδιαφέρον του Μπιλ Πάπας ή Βασίλη Παπαδημητρίου υφίσταται ακόμα μετά την διαρροή που έγινε στα μέσα της εβδομάδας και πόσο προχωρημένες είναι πλέον οι επαφές, καθώς το χρονικό περιθώριο της 14ης Αυγούστου που είχε θέσει ο Πανόπουλος έληξε και ακόμα δεν φέρεται να έχει κατατεθεί κανένα αίτημα προς τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές για αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ Ξάνθη.