ΕΠΣ Θράκης: Ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας προπονήσεων στον Πανθρακικό

Από την Δευτέρα 10 Αυγούστου οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Πανθρακικού ξεκίνησαν προετοιμασία ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί η επόμενη σεζόν να έχει την ιδιαιτερότητα πως βρίσκεται υπό τη σκιά του κορωνοϊού αλλά όλοι στον Πανθρακικό δείχνουν αποφασισμένοι να παρουσιαστούν έτοιμοι για τη νέα σεζόν και τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει η ομάδα.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης με τον άμεσο συνεργάτη Χάρη Σταφυλίδη ετοίμασαν το πλάνο της προετοιμασίας ώστε η ομάδα του Πανθρακικού να μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος όσο και στο Super Cup «Νίκος Ντοσίδης», όπου ο Πανθρακικός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, το τελευταίο διάστημα έχουν εκφραστεί κάποιες κρυφές ελπίδες συμμετοχής της ομάδας στην Γ’ Εθνική, αλλά απαιτούνται μια σειρά απο προϋποθεσεις για κάτι τέτοιο (να ανέβουν κάποιοι δευτεραθλητές και να μην δηλώσει συμμετοχή η Ελπίδα Σαπών).

Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με τους ιθύνοντες του συλλόγου να τηρούν αυστηρά το πρωτόκολλο υγείας των αρμόδιων επιτροπών και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των καρτών ενίσχυσης της ομάδας με τους φιλάθλους της ομάδας να καλούνται να δηλώσουν έμπρακτα την στήριξη και την αγάπη τους προς την ομάδα.