ΕΠΣ Έβρου: Ξέσπασμα κατά της δημοτικής αρχής από τον πρώην προέδρο του Σουφλίου

Την πικρία του για τις δραματικές εξελίξεις στον Εβρο Σουφλίου, που φέρνουν την ομάδα κοντά στη μη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, εξέφρασε δημόσια ο ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Δημήτρςη Κάβουρας.

Ο Κάβουρας είναι ο άνθρωπος που για δεκαετίες έχει συνδέσει το όνομά του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης του Σουφλίου και εξαπέλυσε βέλη προς την δημοτική αρχή για την τωρινή κατάντεια της ιστορικής ομάδας.

Η ανάρτησή του είναι η εξής:

“Εκατό χρόνια ιστορίας υποκλίθηκαν ομάδες και ομάδες έκανε το Σουφλί γνωστό στο Πανελλήνιο μιλάμε για τον ΑΣ Έβρος .Eίχα την τιμή να τον υπηρετήσω πάνω από 35 χρόνια από όλα τα μετερίζια υποκλίνομαι στο μεγάλο ερωτά μου για αυτά που μου έδωσε τις χάρες και τις λύπες . Μετά από κάθε επιτυχία μας περίμενε η εκάστοτε δημοτική αρχή σε υδάτινη αψίδα με ανθοδέσμες . Ποιος περίμενε ότι οι Αμπελοφιλόσοφοι θα έφερναν στο Σουφλί μια δημοτική αρχή Σαμοθράκης και Τυχερού που κάθε άλλο παρά ενδιαφέρον έδειξαν για τον Ιστορικό Σύλλογο .Θα πει κάποιος βρε αυτούς τους πήραν το άγαλμα της Νίκης για ένα κουτί σοκολατάκια Μον α Αμούρ τον Έβρο δεν θα πουλήσουν καιροσκόποι του Σουφλίου η συνέχεια της σειράς τον Σεπτέμβρη μαζί με τις άγριες μέλισσες”.