Megaλη μεταγραφή κορυφαίου Θρακιώτη δημοσιογράφου από τον Σαββίδη στον Μαρινάκη

Στο κανάλι όπου και σημείωσε το πιο έντονο στίγμα της σταδιοδρομίας του, το Mega αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν ένας από τους πιο γνωστούς θρακιώτες δημοσιογράφους.

Μετά τη Στέλλα Γκαντώνα και συνολικά άλλα 17 άτομα που είτε παραιτήθηκαν είτε απομακρύνθηκαν από το τμήμα ειδήσεων του Open, την έξοδο επέλεξε και ο γνωστός Ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Όπως αναφέρει στο φύλλο του Δεκαπενταύγουστου η Real Life, o «Τζόρνταν» της Θρακιώτικης δημοσιογραφίας αποχωρεί από το Open του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας εκεί.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Χασαπόπουλος εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του Mega που ανήκει ως γνωστόν στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο Ιορδάνης είναι δηλωμένος παοκτσής και φυσικά ΑΟΞ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, o δημοσιογράφος αναμένεται να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, επιστρέφοντας ουσιαστικά στο πόστο που διατηρούσε επί πολλά χρόνια στο «παλιό» Mega.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει πως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο Οπεν απομακρύνθηκε από την πρωινή ζώνη όταν αποφασίστηκε να συγχωνευτούν οι δύο εκπομπές σε μία, αναλαμβάνοντας κατόπιν προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ και σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων, θέση που δεν τον ικανοποιούσε.