Γ’ Εθνική: Τον νταμπλούχο με την ΑΕΔ Τάσο Θέμελη απέκτησε η Αλεξανδρούπολη

Μια επιπλέον κίνηση ενίσχυσης που αφορά το επιθετικό της κομμάτι ολοκλήρωσε η Αλεξανδρούπολη, αποκτώντας τον νεαρό Τάσο Θέμελη.

Παράλληλα, ακόμη ένας Εβρίτης ποδοσφαιριστής στελεχώνει το ρόστερ της Ένωσης κάτι που σαφώς βασίζεται στη φιλοσοφία του συλλόγου να παρακολουθεί και να διεκδίκει αρκετά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τον Νομό.

Όσον αφορά τον γεννημένο το 1999 Τάσο Θέμελη, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη γραμμή της επίθεσης, είτε ως επιτελικός μέσος είτε ως ακραίος επιθετικός. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο άνηκε στο δυναμικό της ΑΕ Διδυμοτείχου, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτης και κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Νίκη Απαλού, Πανθρακικό και Ιπποκράτη.

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης:

«Η Αλεξανδρούπολη FC είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Θέμελη Αναστάσιο. Ο Τάσος γεννημένος το 1999 είναι παλιός γνώριμος καθώς αποτέλεσε δημιούργημα της σχολής LOGA ACADEMY Νίκη Απαλού. Πέρυσι αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια ΕΠΣ Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου και ευχαριστούμε την διοίκηση αυτής για άψογη συνεργασία και ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Τάσο καλώς ήρθες στην ομάδα μας και πάντα επιτυχίες…»