Γ’ Εθνική: Στον Εθνικό Σοχού λόγω… Covid ο περσινός πρώτος σκόρερ του Ορφέα Ξάνθης

Κοντά σε συμφωνία με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ορφέα Ξάνθης και παλιότερα του Αρη Πετεινού Γιώργο Κουκουρίγκο βρίσκεται ο Εθνικός Σοχού.

Ηδη μάλιστα όχι απλα πραγματοποιεί προπονήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά αγωνιστηκε και σε φιλικό αγώνα και μάλιστα πέτυχε δυο γκολ στη νίκη με 3-1 του Εθνικού Σοχού επί του Θερμαϊκού Θέρμης.

Ο 21χρονος βρέθηκε στην Θράκη λόγω σπουδών και κατάφερε να παίξει στην Γ’ Εθνική με τον Ορφέα Ξάνθης. Έχει καταγωγή από το Σοχό (δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα) και αυτή την περίοδο γυμνάζεται με τους κυανόλευκους.

Την περυσινή σεζόν ο Κουκουρίγκος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ορφέα Ξάνθης με 6 γκολ, την στιγμή που διεκόπη το πρωτάθλημα. Δεν έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του, αλλά οι δύσκολες συνθήκες λόγω Covid και το ενδεχόμενο να μείνει κλειστή η Πολυτεχνική της Ξάνθης και να διεξάγονται εξ αποστάσεως τα μαθήματα, τον φέρνει στην αγκαλιά του Σοχού.

Πριν τον Ορφέα, ο Κουκουρίγκος αγωνίστηκε με επιτυχία στον Αρη Πετεινού και πιο πριν στις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη τον θέλουν να είναι μια ανάσα από την επίσημη μεταγραφή στον Σοχό, εκτός αν ανοίξουν οι σχολές και γυρίσει στην Ξάνθη.