ΕΠΣ Έβρου: Η Δόξα Ορεστιάδας δηλώνει «παρούσα» για τη νέα χρονιά

Το δικό της ηχηρό, βροντερό και καυστικό μύνημα έγραψε η ομάδα της Δόξας Ορεστιάδας που κατέθεσε κανονικά την Πέμπτη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Με τον τρόπο αυτόν απάντησε σε όσους την είχαν ξεγραμμένη για τη νέα χρονιά (είχε ακουστεί ανάμεσα στις οκτώ ομάδες που ήταν αμφίβολη η συμμετοχή τους).

Μάλιστα, φρόντισε να καταστήσει ακόμα πιο σαφή και θορυβώδη την συμμετοχή της, με ένα ηχηρό μήνυμα στη σελίδα της στο facebook.

Το μήνυμα της:

Καλησπέρα σε όλους τους παρανοϊκούς που ακολουθούν την αρρώστια με το όνομα δόξα!!Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η αρρώστια αυτή,θα κατεβεί και φέτος στο πρωτάθλημα της επς εβρου κόντρα σε όλα τα προγνωστικά των κάθε “καλοπροαιρετων” βιαστικων μισανθρωπων οι οποίοι πλάσανε ένα σενάριο στο οποίο δεν ημασταν ούτε καν κομπάρσοι!!επισης,κοντρα σε ολα τα σενάρια και τα εργάκια των “μεγαλοπαραγοντων” του εβρου που βιάστηκαν να τελειώσουν μια ομάδα η οποία αυτοδιοικείται πολλά χρόνια τώρα!πάρτε το χαμπάρι!! η αυτοοργανωση ζει ανάμεσα μας!! ζει επίσης ανάμεσα σας!! εμεις θα είμαστε κάθε χρόνο εδώ! να παίζουμε την μπαλιτσα όπως εμείς ξέρουμε!! καλουμε,όσους θέλουν να ενισχύσουν το εγχείρημα να έρθουν σε επαφή με εμάς!! this is not all about football!!