Νέο ρεκόρ ημερήσιας θερινής επισκεψιμότητας την Πέμπτη για το ThrakiSportS

Μία ημέρα μετά το απόλυτο ρεκόρ σε ημερήσια επισκεψιμότητα κατά τους θερινούς μήνες που σημείωσε το ThrakiSportS την Τετάρτη, είχαμε νέο ρεκόρ προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Οι δραματικές εξελίξεις στο διιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και οι σχετιζόμενες με τον αθλητισμό ειδήσεις που αφορούν τον κορονοϊό (όπως τα κρούσματα στον γάμο του Μανώλη Σιώπη και το ξέσπασμα της οικογένειάς του, τα κρούσματα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου κλπ) έχουν στρέψει το ενδιαφέρον των αναγνωστών στην κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της Θράκης.

Φυσικά δεν έλειπαν και οι άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες αναφορικά με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα και τις μεταγραφικές τους κινήσεις, αλλά και η επικαιρότητα σε όλα τα σπορ πλην ποδοσφαίρου, όπως η ιδιαίτερα δημοφιλής και ευχάριστη ανάρτηση με τον «αθλητικό γάμο» του Ηλία Παπαχρήστου με την Εφη Κοντοστάθη στην Αλεξανδρούπολη. Ετσι λοιπόν, παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οπότε συνήθως πέφτει το ενδιαφέρον για αθλητικά δρώμενα, συνολικά 30.562 άτομα επισκέφθηκαν το ThrakiSportS και περιηγήθηκαν στις σελίδες του το 24ωρο από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Για την ιστορία, το απόλυτο ημερήσιο ρεκόρ επισκεψιμότητας στα χρόνια λειτουργίας του ThrakiSportS είναι 47.522 άτομα και έχει επιτευχθεί και αυτό φέτος, τον περασμένο Μάρτιο, στην χρονιά των μεγάλων ειδήσεων. Ο μέσος όρος ημερήσιων αναγνωστών για το 2020 ξεπερνά τις 12.000, υπερδιπλάσιοι σε σχέση με τον αντίστοιχο μέσο όρο τα προηγούμενα χρόνια. Ολα αυτά έχουν οδηγήσει αυτήν την μικρή ιστοσελίδα, που ξεκίνησε ως ερασιτεχνική προσπάθεια και εξακολουθεί να συνεχίζεται ως χόμπι για τους περισσότερους από εμάς, να έχει εκτοξευθεί στις 150.000 κορυφαίες ιστοσελίδες παγκοσμίως σύμφωνα με την κατάταξη του Alexa και στις 1.500 της χώρας. Και όλα αυτά παρόλο που έχει πολύ συγκεκριμένη ύλη. Τα σπορ και την Θράκη μας.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη λένε ότι δεν είναι σύμπτωση. Βέβαια, βασικός κανόνας της δημοσιογραφίας είναι ότι η αναγνωσιμότητα και οι τηλεθεάσεις εκτοξεύονται στις κακές ειδήσεις. Και είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε αρκετές τέτοιες. Όμως ειλικρινής ευχή μας είναι οι άσχημες ειδήσεις να σταματήσουν όσο πιο συντομα γίνεται. Μακάρι να καταγράφαμε μόνο καλές ειδήσεις – και ας πέσει η όποια αναγνωσιμότητά μας. Σημασία για όλους έχει πρωτίστως η υγεία. Και όσο είμαστε καλά και έχουμε υγεία, όλοι εμείς, τα μέλη της ομάδας-οικογένειας του ThrakiSportS, θα συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια ανάδειξης του αθλητισμού της Θράκης μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ελπίζουμε (την υγεια μας να έχουμε και να έχετε) να συνεχίσουμε να ανταποκρινόματε στις προσδοκίες σας…