ΕΠΣ Θράκης: Ελπίδες για την επαναδημιουργία μετά από μια διετία του ΑΟ Φαναρίου

Την επανασύσταση του ποδοσφαιρικού τους συλλόγου επιθυμούν οι κάτοικοι του Φαναρίου Ροδόπης.

Το Φανάρι αποτελεί το πιο γνωστό θερινό παραθαλάσσιο θέρετρο της Θράκης, καθώς πλήθος κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιλέγει τον συγκεκριμένο προορισμό ώστε να πραγματοποίησει ολιγοήμερες διακοπές ή μία απλή εξόρμηση στις παραλίες της περιοχής.

Αυτό το οποίο ωστόσο εκλείπει από τους περίπου 500 μόνιμους κατοίκους του χωρίου είναι η τέλεση αθλητικών δρώμενων και δη ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων στον τόπο τους. Πάνω σε αυτό το γεγονός βασίζεται και η επιθυμία τους να ξαναδημιουργηθεί η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, ο ΑΟ Φαναρίου, ο οποίος εδώ και 2 χρόνια απέχει μετά την πρόσκαιρη επαναλειτουργία του προ πενταετίας από τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Θράκης.

Αυτό τουλάχιστον μετέφερε ο παλιός ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαναρίου Πέτρος Καραβέτης, με τον κόσμο του Φαναρίου να ευελπιστεί να βρεθεί κάποιος τοπικός παράγοντας που θα μπορέσει να πρωτοστατήσει στην επανασύσταση του συλλόγου ώστε να ξαναδούν έπειτα από πολλά χρόνια να αγωνίζονται στις τοπικές κατηγορίες τα δικά τους παιδιά.