Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον αποψινό μεγάλο προημιτελικό Μπαρτσελόνα – Μπάγερν

Το μεγάλο παιχνίδι των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ αναμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου κυριαρχεί στην αγωνιστική αθλητική επικαιρότητα το βράδυ της Παρασκευής, παραμονή της Παναγίας.

Από το νοκ άουτ αυτό παιχνίδι στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας θα βγει η τρίτη ομάδα της τελικής τετράδας της διοργάνωσης. Ηδη ξέρουμε οτι Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία θα κοντραριστούν για το τρόπαιο στον πρωτο ημιτελικο της ερχομενης Τριτης.

Οπως πριν από κάθε ματς, το ThrakiSportS σας προσφέρει τις προβλέψεις των Θρακιωτών με βάση τις εκτιμήσεις που έχουν κάνει στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game, το οποίο μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.

Για το μεγάλο παιχνίδι των προημιτελικών λοιπόν, το 56% βλέπει διπλό, δηλαδή επικράτηση της γερμανικής ομάδας είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση. Μάλιστα, το πιο δημοφιλές σκορ είναι το 1-2 και ακολουθούν τα 1-3 και 2-3.

Νίκη της Μπαρτσελόνα είτε στο 90λεπτο είτε μετά από 120 λεπτά αγώνα προβλέπει το 28% με δημοφιλέστερο σκορ το 2-1. Ακολουθούν το 1-0 και 3-1. Τέλος, το υπόλοιπο 16% προβλέπει ισοπαλία. Δημοφιλέστερο σκορ το 1-1 και το 2-2 για όσους ποντάρουν σε αυτό το αποτέλεσμα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΨΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ