Ανακοίνωση της ΕΠΟ με διευκρινίσεις για τα δύο μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που για τους πιο πολλούς ήταν τουλάχιστον… απρόσμενη, τα μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης για μια θέση στην Super League 1 θα διεξαχθούν κανονικά, όπως έχουν οριστεί στις 22 και 29 Αυγούστου.

Ως προς τη σειρά των εδρών όμως, θα πρέπει να γίνει κλήρωση (αυτη που ειχε αναβληθει αν και είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Παρασκευή). Η κλήρωση θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας (17/8), όπως αναφέρει η νέα ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/8) και ξεκαθαρίζει και δίνει διευκρινίσεις και για τις ημερομηνίες. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνονται τα ακόλουθα:

«Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ΠΑΕ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης που κατέκτησαν την 13η θέση στο πρωτάθλημα της SL 1 και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της SL 2 αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 στις 10:30, στα γραφεία της ΕΠΟ. Η κλήρωση αφορά στους γηπεδούχους του πρώτου και του δεύτερου αγώνα, καθώς οι ημερομηνίες διεξαγωγής έχουν ήδη αποφασιστεί από την ΕΕ της Ε.Π.Ο (22 και 29.08.2020)».