Βόμβες Αμοιρίδη: «Απόλυτη απαξίωση της αυτοδιοίκησης από Πανόπουλο! Αν θέλει ας κλείσει την ΠΑΕ, ευκαιρία να αναγεννηθεί από τις στάχτες της όπως ΑΕΚ και Άρης»

Σε δημόσια τοποθέτηση που ήδη προκαλεί πολλές συζητήσεις προχώρησε ο Ξανθιώτης πρώην αντιπεριφερειάρχης της ΑΜ-Θ Μιχάλης Αμοιριδης και στέλεχος της μείζονος αντιπολίτευσης στο νυν περιφερειακό συμβούλιο.

Με αφορμή την κάθοδο του δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη στην Αθήνα και πριν ακόμα γίνουν γνωστά μέσω του ThrakiSportS τα αποτελέσματά της, ο Μιχάλης Αμοιρίδης σε διαδικτυακό διάλογο με τον εκδότη της εφημερίδας «Μαχητής» Πάνο Παπαδόπουλο έσπευσε να κάνει την ακολουθη τοποθέτηση, που αν μη τι άλλο δείχνει ότι και η υπομονή των φίλων της Ξάνθης εξαντλείται με όσα συμβαίνουν:

«Εάν έγιναν τα πράγματα έτσι τότε μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση των αυτοδιοικητικών από έναν επιχειρηματία. Απορώ με αυτες τις συμπεριφορές. Ψηφοθηρία στους ποδοσφαιροφιλους ισως μια εξηγηση. Βέβαια ο Αντίπ Ξάνθης ένα χρονο τωρα δεν κατέβηκε στην Αθήνα για να λύσει κάποιο ζήτημα του τόπου και θα κατέβει επειδη τον φώναξε μεσω ενδιαμεσου ο Πανόπουλος για ποιο και γιατι; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Και μην ξεχνάμε ότι καλή η ομάδα και το ποδόσφαιρο αλλά υπάρχουν σπουδαιότερα και στο τέλος εάν κάνουμε λογαριασμό ο Πανοπουλος δεν φεύγει χαμένος και τον έμαθε όλη η Ελλάδα μέσα από τη Ξάνθη. Και εάν θελει να κλείσει την επιχείρηση ας την κλείσει δική του είναι. Ευκαιρία να αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Εδώ ΑΕΚ και Άρης έπαιζαν σε Δ και Γ εθνική για να ορθοποδήσουν ξανά».