Pre League: Διπλή ανανέωση με Μαρκίδη και Ράπτη

Άλλοι δύο παίχτες με συνεχή θητεία στον Άθλο Ορεστιάδας ανανέωσαν και φέτος με την ομάδα με σκοπό να την ενισχύσουν στην φετινή Pre League.

O λόγος για τους δύο ακραίους της ομάδας, τον Ηλία Μαρκίδη και Δημήτρη Ράπτη, οι οποίοι θα συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους για ακόμη μια χρονιά με την φανέλα του Άθλου.

Η ανακοίνωση για τον Μαρκίδη:

Στον Άθλο Ορεστιάδας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο ακραίος επιθετικός Μαρκίδης Ηλίας αφού ανανέωσε τη συνεργασία του για 6η σεζόν και πλέον στην PreLeague!

Ηλίας γεννήθηκε το 1992, έχει ύψος 1.90 και για άλλη μια χρόνια θα ξεσηκώνει τους φιλάθλους της ομάδας με τα ψηλά και δυνατά του χτυπήματα.

Ηλία χαιρόμαστε που είσαι μαζί μας. Σου ευχόμαστε μια ακόμη εξαιρετική αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.”

Η ανακοίνωση για Ράπτη:

“Ο ακραίος Ράπτης Δημήτριος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άθλο Ορεστιάδας και πλέον θα αγωνίζεται στη νεοσύστατη PreLeague.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1994, έχει ύψος 1,92 και αγωνίζεται ακραίος.

Δημήτρη χαιρόμαστε που παραμένεις στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε ολόψυχα μια ακόμη εξαιρετική αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.”