Νίκη… τρίων «αστέρων» του Ορφέα επί της Ασπίδας στο φιλικό Ξανθιώτικο ντέρμπι

Σε φιλική αναμέτρηση διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους το απόγευμα της Τετάρτης Ορφέας και Ασπίδα Ξάνθης, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με 3-0.

Οπως μεταδίδει ο Γιάννης Τσιλιγκιρίδης που παρακολούθησε την αναμέτρηση (από τον ίδιο και η φωτογραφία), οι δύο ομάδες, που έχουν προχωρήσει αρκετά στην προετοιμάσια τους ενόψει της ερχόμενης σεζόν, παρουσιάσαν πολύ ενθαρρυντικά δείγματα στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στο γηπεδο της Λευκόπετρας και από τις δύο πλευρές υπάρχει η αισιοδόξια πως θα είναι πανέτοιμες ενόψει των υποχρεώσεών τους σε Γ’ Εθνική (Ορφέας) και Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (Ασπίδα).

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε εκείνη του Μπάμπη Χατζημεστή, η οποία στο τρίτο φιλικό παιχνίδι που δίνει (έπειτα από Άρη Πετεινού και ΑΟΞ) δείχνει πολύ θετική εικόνα. Τα γκολ του Ορφέα πέτυχαν οι Θόδωρος Τορομανίδης με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, Χαλίλ Ταντζού και Λαζαρος Μαυρόπουλος.

Όσον αφορά την Ασπίδα, παρά το γεγονός πως δέχτηκε τρία τέρματα (σε αντίθεση με το πρόσφατο φιλικό στη Θαλασσιά όπου επικράτησε με 3 γκολ) έδειξε και σε αυτό το φιλικό θετικά στοιχεία, κάτι το οποίο κρατά ενόψει της σύνεχειας της προετοιμασίας της ομάδας του ο Νίκος Χατζηπαρασκευάς.