Γ’ Εθνική: Επέλεξε Έβρο ο Ρουμπιές! Και επίσημα στην Αλεξανδρούπολη

Παίκτης της Αλεξανδρούπολης αποτελεί από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Ρουμπιές, με τον σύλλογο να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του.

Από την στιγμή που ο Κατερινιώτης επιθετικός φαινόταν να αποχωρεί από την Ροδόπη και τον Πανθρακικό, αρκετές ομάδες της Θράκης και ειδικότερα όμαδες της Γ’ Εθνικής, όπως η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και το Διδυμότειχο έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του· η Αλεξανδρούπολη ωστόσο ήταν εκείνη που έδειχνε να έχει το προβάδισμα ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ένα προβάδισμα που τελικά μετουσιώθηκε και σε «γάμο», με την ομάδα του Έβρου να ανακοίνωνει και επίσημα την απόκτηση του, αποτελώντας την τέταρτη μεταγραφή της ιδιαιτέρως φιλόδοξης την ερχόμενη σεζόν Ένωσης.

Ο 21χρονος Ρουμπιές μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ξεκίνησε από την ακαδημία Πλάτωνας και με την έλευσή του στην Κομοτηνή αγωνίστηκε σε ΠΑΟ Κοσμίου και Πανθρακικό. Στην τριετία του στην Ροδόπη έχει 22 τέρματα, όπου αρχικά τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου είχε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣ Θράκης την σεζόν 2017/18 πετυχαίνοντας 10 γκολ, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2018/19 είχε 24 συμμετοχές και 4 τέρματα. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην ΕΠΣ Θράκης και τον Πανθρακικό είχε 8 γκολ.

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης:

Ανακοίνωση

Η Αλεξανδρούπολη FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Γιώργου Ρουμπιε από τον Πανθρακικό. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Πανθρακικού για την συνεργασία.

Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας…