Φιλική ήττα του Άρη Αβάτου από τον Ηρακλή Ζυγού στα Βαφέικα

Την ήττα με 1-3 γνώρισε ο Άρης Αβάτου στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Ζυγού.

Κάποια πρώτα αρχικά συμπεράσματα είχε τη δυνατότητα να διακρίνει ο προπονήτης του Άρη Αλέκος Ξανθόπουλος στο φιλικό «ξεμούδιασμα» κόντρα στον Ηρακλή Ζυγού στο αθλητικό κέντρο των Βαφέικων.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αβάτου, που θα αγωνίζεται για ακόμη μία χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έδειξε κάποια πρώτα θετικά στοιχεία και στο τέλος του 45λέπτου προηγούνταν με γκολ του «iron man» Πέτρου Σαρηγιαννίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ωστόσο η κούραση από τις προπονήσεις των πρώτων ημερών προετοιμάσιας, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Ζυγού, πετυχαίνοντας στο διάστημα αυτό τρία τέρματα με τα οποία εν τέλει πήρε και την φιλική αυτή νίκη.

Για τους «κυανόλευκους» αρχικά ισοφάρισε ο Πανέρης έπειτα από εκτέλεση πέναλτι, εν συνεχεία ο υπό δοκιμήν Καλαϊτζής έκανε την ολική ανατροπή, για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 ο Καράμπελας.

Για την ομάδα του Κώστα Τερζανίδη αυτό απότελεσε το δεύτερο φιλικό προετοιμάσιας, έπειτα από εκείνο στη Γενισέα κόντρα στην Ελπίδα, έχοντας και στα δύο ως σημαντική παρακαταθήκη την θετική εικόνα των υπό δοκιμήν νεαρών παικτών.