Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για την πρώτη μονομαχία των προημιτελικών Αταλάντα – Παρί

Από σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου ξεκινά στην Πορτογαλία η δράση με την φιλοξενία του φετινού φάιναλ έιτ του Champions League με τον πρωτο νοκ άουτ προημιτελικό να είναι αναμεσα σε Αταλάντα και Παρι Σεν Ζερμέν.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 22:00 και ειναι νοκ άουτ. Με αυτό συνεχίζεται η διοργάνωση και το ThrakiSportS Predictor Game που επισης αναπροσαρμόζεται στις νεες συνθήκες. Θυμιζουμε ότι καλείστε να προβλέψετε νικητή στα 90 ή στα 120 λεπτά εφόσον υπάρξει παράταση με το ακριβές σκορ.

Το ακριβές σκορ δίνει 3 βαθμούς και απλά το σωστό σημείο στο αποτέλεσμα (ποια ομαδα θα νικησει ή ισοπαλία) δίνει έναν, ενώ αν είναι κοντινή στο σκορ η πρόβλεψή σας τότε κερδίζετε 1,5 βαθμό. Το ThrakiSportS Predictor Game εχει ξεκινησει από την εναρξη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ολοκληρώνεται στον τελικό με τους βαθμούς που κερδίζει κάθε παίκτης με τις προβλέψεις του να προστίθενται.

Παρακάτω μπορείτε να δειτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στις πρώτες θέσεις, με όσους αναγνώστες, φίλους και συνεργάτες του ThrakiSportS έχουν πάνω από 110 βαθμούς συγκεντρώσει. Πάντα προηγειται ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής.

Σε σχέση με την συνέχεια, για το αποψινό ματς Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν στην ουδέτερη Πορτογαλία και συγκεκριμένα το Στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας το 77% προβλέπει νίκη των πρωταθλητών Γαλλίας είτε στα 90 είτε στα 120 λεπτα, το 15% άσσο που σημαίνει επικράτηση της ιταλικής ομάδας και το εναπομεόιναν 8% ποντάρει στην ισοπαλία (δηλαδή ότι το ματς θα κριθεί στα πέναλτι, αδιάφορα με το ποια ομάδα τελικά θα προκριθεί).