Ανακοίνωσε ο Σιώπης ότι είναι θετικός στον κορονοϊό – Είχε αρνητικό τεστ πριν έρθει Έβρο από την Τουρκία

Ο Μανώλης Σιώπης ανακοίνωσε επίσημα μέσω των λογαριασμών του στα social media οτι ειναι θετικός στον κορονοϊό.

Η διάγνωση έγινε μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν με την Αλανιασπορ.

Αν και το κρουσμα του Σιώπη εντοπίζεται ως εισαγόμενο από την Τουρκία, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι πριν επιστρέψει στην Ελλάδα είχε υποβληθεί σε τεστ το οποίο ήταν αρνητικό.

Αλλωστε επέστρεψε στην Ελλάδα την επομένη του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Τουρκίας, για την συμμετοχή στον οποίο ήταν απαραίτητο πιο πριν να υποβληθεί σε τεστ και να ειναι αρνητικό.

Η αποκάλυψη του Σιώπη ανατρέπει το δεδομένο για πολλούς ότι το κρούσμα του Εβρίτη διεθνούς είναι εισαγόμενο. Ο ίδιος προέβη στην ανακοίνωση θεωρώντας υποχρέωσή του να ενημερώσει όσους συναντήθηκαν τις τελευταίες μέρες μαζί του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου.

Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορωνοϊού.