Μετά τον Νάση μετακομίζει στη Λάρισα και ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς

Στο Θεσσαλικό κάμπο και στη Λάρισα θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς ακολουθώντας το αδερφό του Νάση.

Στην Γ’ Εθνική και τον Ηρακλή Λάρισας θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν ο 20χρονος Ελληνοσέρβος μεσοεπιθετικός, παρότι υπήρχαν φήμες περί ενδιαφέροντος ομάδων από την Πιερία. Μάλιστα έχει ξεκινήσει και προετοιμασία με τους «κυανόλευκους»

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς αγωνιζόταν στην Δόξα Γρατινής, με την οποία διεκδικούσε μέχρι την διακοπή το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης, πετυχαίνοντας 3 τέρματα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και μετά την διάλυση της ομάδας έμεινε ελεύθερος και συνέχισε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου κατέκτησε το κύπελλο. Συνέχισε στην ομάδα νέων της Ξάνθης Κ20 και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, για να ακολουθήσει η δεύτερη θητεία του Κόσμιο, οπού αγωνίζονταν και πάλι στην Γ’.

Απότελει τον μεγαλύτερο των τεσσάρων αδερφών Στοΐνοβιτς, παιδιών του Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες της Ελλάδας, ενώ έχει θητεία και ως προπονητής στον Πανθρακικό και τα τελευταία χρόνια σε ομάδες της Ροδόπης.

Μάλιστα θα βρεθεί στην ίδια πόλη με έναν εκ των αδερφών του, τον Νάση που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ. (δείτε ΕΔΩ)