Γ’ Εθνική: Ο Γιάννης Ζαγναφέρης μοναδική εκκρεμότητα για τον ΠΑΟ Κουφαλίων

Σχηματοποιημένο σε μεγάλο βαθμό δείχνει το ρόστερ για τον ΠΑΟ Κουφαλίων, μετά τις μαζικές ανανεώσεις και μεταγραφές, με μοναδική εκκρεμότητα να αποτελεί ο Γιάννης Ζαγναφέρης.

Ο έμπειρος επιθετικός, πρώην Οδυσσέα Κορδελιού, Μακεδονικού και ΑΠΕ Λαγκαδά, έχει άλλες υποχρεώσεις στην Ξάνθη, αλλά εντός του μήνα μάλλον θα ξεκαθαρίσει αν διευθετηθεί το θέμα και βρεθεί η φόρμουλα, ώστε να ενισχύσει ξανά τα Κουφάλια.  

Πάντως, όπως επισημαίνει ο Θεόφυλος Ψυχογιός στο soccerpractor, το δελτίο του Ξανθιωτη ποδοσφαιριστή, γιου του πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγαφέρη, παραμένει στην ομάδα των Κουφαλίων. 

Οι «κυανόλευκοι» δίνουν τα πρώτα τεστ, με την παρθενική ευκαιρία για δείγματα γραφής και συμπεράσματα για το τεχνικό τιμ, την Τετάρτη με αντίπαλο την Αναγέννηση Κολινδρού και την Πέμπτη απέναντι στην Κ19 του Άρη. Και τα δυο φιλικά θα δοθούν εντός έδρας.

Ο προπονητής τους Ανέστης Τσιτενίδης, πέραν της εκκρεμότητας Ζαγναφέρη, αφήνει «παράθυρο» για 2-3 προσθήκες ακόμα, σε οποιαδήποτε θέση, για αύξηση ανταγωνισμού και περισσότερες επιλογές, ανάλογα με τις ευκαιρίες στην «αγορά».