Ευχαριστήριο μήνυμα του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στην οικογένεια Γκιζάνη

Με μήνυμα του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Ρούφος ευχαρίστησε την οικογένεια Γκιζάνη για την δωρεά των οργάνων της.

Πιο συγκεκριμένα, όταν διαπιστώθηκε από τους ιατρούς του νοσοκομείου, ότι ο Βασίλης Γκιζάνης, πρώην πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας είναι και ιατρικά νεκρός, η οικογένεια του αποφάσισε αν δωρίσει τα όργανα του για να δώσει ζωή σε κάποιον άλλον συνάνθρωπο μας.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα του Διοικητή, Βαγγέλη Ρούφου για την αξιότιμη αυτή κίνηση της οικογένειας:

“Ξημερώματα Παρασκευής 07/08/2020, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από μαραθώνια προσπάθεια των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, του Αναισθησιολογικού Τμήματος, του Χειρουργείου, καθώς και της μεταμοσχευτικής ομάδας του

Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, πραγματοποιήθηκε δωρεά οργάνων από ασθενή νοσηλευόμενο στη Μ.Ε.Θ.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος που παρά την φόρτιση και τη θλίψη ανταποκρίθηκε στην έκκληση των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και προσέφερε δώρα ζωής σε πάσχοντες συναινώντας στην πραγματοποίηση της δωρεάς.
Ευχή όλων είναι το παράδειγμά τους που βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, τον ανθρωπισμό και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο να ακολουθηθεί και από άλλους συνανθρώπους μας.
Τέλος η Διοίκηση του Π. Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλους τους Ιατρούς και Νοσηλευτές για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση της δωρεάς.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ”