ΕΠΣ Έβρου: Πέντε νέες ανανεώσεις για τον Ηρακλή Σαγήνης

Όπως είπαμε ο Ηρακλής Σαγήνης την νέα αγωνιστική περίοδο έχει βάλει ψηλά τον πήχη και θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Βορείου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Έτσι με τα χρώματα του Ηρακλή την νέα χρονιά θα αγωνίζονται και πάλι οι: Τάσος Χατζηδιάκος, Πασχάλης Ταλαγκόζης, Απόστολος Χούλης, Λάζαρος Σισμανίδης και Γιώργος Τσολιάς.

Ο Τάσος Χατζηδιάκος (πάνω αριστερά) είναι γεννημένος το 1981 με καταγωγή από Δράμα. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά και σέντερ μπακ. Πέρσι ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και αγωνίστηκε ελάχιστα. Φέτος είναι έτοιμος ώστε να βοηθήσει στα μέγιστα.

Ο Πασχάλης Ταλαγκόζης (πάνω δεξιά) αγωνίζεται στα δύο άκρα της άμυνας αποτελώντας εγγύηση για τα μετόπισθεν της ομάδας. Έχει καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και αποκτήθηκε πέρσι από τον Φιλοκτήτη Κοντιά με έδρα τη Λήμνο.

Ο Απόστολος Χούλης (κεντρική) αποτελεί τον ογκόλιθο της άμυνας και θα συνεχίσει για 3η χρονιά στην ομάδα. Είναι γεννημένος το 1995 με καταγωγή από τον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής. Αγωνίζεται κυρίως σαν 6αρι αλλά τα καταφέρνει εξίσου καλά και σαν σέντερ μπακ. Την περσινή χρονιά έπαιξε σχεδόν σε όλους τους αγώνες πετυχαίνοντας και ένα τέρμα. Ανήκει στην ομάδα από το 2018 όταν και μεταγράφηκε από τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο Λάζαρος Σισμανίδης (κάτω αριστερά) είναι γεννημένος το 1992 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε πέρσι πέτυχε ένα τέρμα.

Ο Γιώργος Τσολιάς (κάτω δεξιά) είναι γεννημένος το 1987 με καταγωγή από την Λάρισα. Φέτος θα είναι η 2η του χρονιά στην ομάδα. Αγωνίζεται ως ανασταλτικό χαφ και είναι ένας παίκτης πραγματική μηχανή. Πέρσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος σημειώνοντας και ένα τέρμα. Αποκτήθηκε πέρσι από τον Αετό Αετόλοφου ομάδα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισας.