Το μαρτύριο της σταγόνας από Πανόπουλο! Κάλεσε στην Αθήνα Τσέπελη – Ευφραιμίδη αλλά ΔΕΝ τους αποκάλυψε τον νέο επενδυτή

Xωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση που είχε στα γραφεία της Βιαμάρ στην Αθήνα ο Χρήστος Πανόπουλος με τον δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη.

Αν και υπήρχε γενικευμένη αίσθηση ότι ο Πανόπουλος κάλεσε τους αυτοδιοικητικούς στην Αθήνα για να τους ανακοινώσει νέο ιδιοκτήτη, τελικά λευκός καπνός ΔΕΝ βγήκε.

Ο Πανόπουλος είπε στους αυτοδιοικητικούς πάντως ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι (μίλησε σε πληθυντικό αριθμό) και συμφώνησε μαζί τους ότι «δεν θα πρέπει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας κάποιο λαμόγιο». Εξετάζει τις προτάσεις που έχει και θα κληθεί να αποφασίσει, έχοντας θέσει συγκεκριμένα στάνταρτς.

Η αίσθηση που αφέθηκε στους δύο αυτοδιοικητικούς είναι ότι ο Πανόπουλος είναι στην τελική ευθεία πώλησης της ομάδας, αλλά δεν έκανε την παραμικρή αποκάλυψη σχετικά με την ταυτότητα του επενδυτή ή των επενδυτών με τους οποίους συζητά.

Επίσης, ξεκαθαρίστηκε ότι στις όποιες διαπραγματεύσεις δεν έχουν κάποιον ρόλο ο Δήμος Ξάνθης και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, τους οποίους απλά ο Πανόπουλος θεωρεί πρέπον να ενημερώνει λόγω της σημασίας της υπόθεσης για την τοπική κοινωνία, αλλά από τους οποίους έχει ζητήσει και στήριξη της νέας προσπάθειας, εφόσον αυτή γίνει.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε η κρισιμότητα της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την τέλεση ή μη των μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τα οποία φέρνουν είναι αλήθεια ότι έχουν φέρει πίσω τον σχεδιασμό του Πανόπουλου και ΔΕΝ υπήρχαν καν ως σκέψη ή ενδεχόμενο όταν έκανε τις γνωστές ανακοινώσεις.

Σε σχέση με το deadline που είχε θέσει ο Πανόπουλος για αποχώρηση στις 14 Αυγούστου και ενδεχόμενο λουκέτο της ΠΑΕ μια εβδομάδα μετά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην συνάντηση ο Πανόπουλος δεν υπαναχώρησε από την θέση αυτή, αλλά δεν επέμεινε και κανείς στο ζήτημα από την στιγμή που υπήρξε ενημέρωση ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι.

Γενικά οι δυο αυτοδιοικητικοί έφυγαν με συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ομάδα αφενός θα συνεχίσει να υπάρχει και αφετέρου δεν θα βρεθεί στα χέρια κάποιου «λαμόγιου». Το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει ο Πανόπουλος, σε αυτόν τα εύγε, σε αυτόν και τα αναθέματα ανάλογα με την κατάληξη της υπόθεσης, με την τοπική αυτοδιοίκηση να παρακολουθεί και διακριτικά να στηρίζει τις επιλογές του.