Pre League: Σημαντική ενίσχυση στο κέντρο με Νίκο Αλεξάκη για τον Άθλο

Ντεμαράζ ανακοινώσεων μεταγραφών και ανανεώσεων παιχτών από τον Άθλο Ορεστιάδας, ο οποίος μετά την ανανέωση με τον Σκαρλατίδη ανακοίνωσε και τον έμπειρο Αλεξανδρουπολίτη κεντρικό, Νίκο Αλεξάκη.

Ο ύψους 2.02 κεντρικός με εμπειρία και από την Volley League επιστρέφει στην Θράκη και τον Έβρο για λογαριασμό του Άθλου Ορεστιάδας, ο οποίος αποκτάει ένα σημαντικό κεντρικό για την φετινή χρονιά στην Pre League.

O 27 χρονος Αλεξάκης έρχεται από μια πολύ καλή χρονιά με τον Κέρκη Σάμου για να βοηθήσει με τις εμπειρίες του τους Ορεστιαδίτς.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας τον αθλητή Αλεξάκη Νικόλαο, ο οποίος προέρχεται με ελεύθερη μεταγραφή από τον Α.Σ. Κέρκης Σάμου.

Ο κεντρικός Νίκος Αλεξάκης αγωνίστηκε πέρυσι στην Α.Σ. Κέρκης Μαραθόκαμπου Σάμου και πρόπερσι στην ομάδα της Καλαμάτας.

Ο Νίκος έχει αγωνισθεί στην Volley League και στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου, ενώ παλαιοτέρα στα Χανιά , Ηρακλή Χαλκίδας, Σουφλι και ΓΕ Αλεξανδρούπολης .

Αγαπητέ Νίκο χαιρόμαστε που είσαι κοντά μας, σε καλωσορίζουμε από καρδιάς και σου ευχόμαστε (όπως και σε όλους τους αθλητές) μια εξαιρετική αγωνιστική χρόνια με πολλές επιτυχίες και κυρίως χωρίς τραυματισμούς.”