Πανελλήνιο Κολύμβησης: Η βαθμολογία του ΟΦΘΑ και του ΝΟΑ

Μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Οπεν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δημοσιοποιήθηκε από την ΚΟΕ η τελική βαθμολογία.

Πρωταθλητής ως γνωστόν αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες – κατά συνέπεια και στο σύνολο.

Στους άνδρες ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 631 βαθμούς αφήνοντας στην δεύτερη θέση με 422 τον ΑΟ Παλαιού Φαληρου και στην τρίτη με 392,5 τον ΠΑΟΚ. Ο Εθνικός Πειραιά ήταν τέταρτος, ο Αρης Θεσσαλονικης 5ος και ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε την εξάδα.

Πρώτος σύλλογος από την Θράκη είναι ο Ναυταθλητικός Ομιλος Αλεξανδρούπολης που κατετάγη 21ος με τους 24,5 βαθμούς που συγκέντρωσαν οι αθλητές του. Στην 25η θέση με 17 βαθμούς ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης.

Αντιστροφη ως προς την Θράκη έχουμε στις γυναίκες, όπου και πάλι στην κορυφή είναι ο Ολυμπιακός με 624 βαθμούς, δευτερος ο ΑΟ Παλιαου Φαληρου με 442 και τριτο το Κολλέγιο Ντερή με 284. Απο πλευράς Θράκης είναι στην 15η θέση ο ΟΦΘΑ ενω δεν βαθμολογήθηκε άλλη ομάδα.

Χάρη στους βαθμούς από τις γυναίκες, ο ΟΦΘΑ ανεβαίνει πάνω από τον ΝΟΑ στο σύνολο και με τους 65 βαθμούς στο συνολο φτάνει στην 22η θέση ενώ ο ΝΟΑ με τους 24,5 περιορίζεται στην 32η θέση της βαθμολογίας του συνόλου. Πρωταθλητής όπως προαναφέρθηκε ο Ολυμπιακός με 1256,5 βαθμούς, στην δεύτερη θέση ο ΑΟΠ Φαλήρου με 864 και τρίτος ο ΠΑΟΚ με 656.5.