ΕΠΣ Έβρου: Παρακράτηση του δελτίου του από τον Ατρόμητο Ασπρονερίου καταγγέλει ο Ατματζίδης

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο ο 37χρονος Γρηγόρης Ατματζίδης σχετικά με την εχθρική αντιμετώπιση προς το πρόσωπό του από τον Ατρόμητο Ασπρονερίου, παρόλο που ανακοινώθηκε η παραμονή του πριν λίγες μέρες.

Ο έμπειρος μέσος (γεννημένος στις 14/11/1983) πέρσι αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Ασπρονερίου με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Βόρειο όμιλο της Β’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Θράκη Φερών, ΠΑΕ Νίψας, Άλεξ, Ακρίτα Νέας Βύσσας και Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης και Ορέστη Ορεστιάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το ποδόσφαιρο που λατρεύω και αγαπώ από μικρό παιδί και τώρα στα 37 μου χρόνια δυστυχώς αναγκάζομαι να δημοσιεύσω τα παρακάτω για να μάθει ο κόσμος ότι όλα ,δεν είναι όπως φαίνονται.

Πέρυσι τέτοια εποχή πήγα μεταγραφή στον Ατρόμητο Ασπρονερίου , στην σεζόν αυτή έδωσα ότι καλύτερο είχα ώστε ο σύλλογος να κατακτήσει στο τέλος την άνοδο στην Ά Έβρου.

Έτσι , πριν λίγες μέρες θέλησα να πάρω το δελτίο μου και να αγωνιστώ κάπου αλλού και να αποχωρίσω ικανοποιημένος ύστερα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας .

Παρά ταύτα συνάντησα άρνηση και μια εντελώς εχθρική και επαγγελματική αντιμετώπιση προς το πρόσωπό μου !!!!

Τόσα χρόνια σε τόσες ομάδες που αγωνίστηκα Ορέστη , Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης, Ακρίτας Νέας Βύσσας, Αλεξ, ΠΑΕ Νίψας, Θράκη Φερών, δημιούργησα μόνο φίλους και κανένα πρόβλημα.

Προσωπικά εμένα δεν μου κάνετε και τόσο κακό , κρίμα όμως ,κακό κάνετε στην ιστορική ομάδα του Ατρόμητου !!!

Λυπάμαι πολύ !!!

Καλή επιτυχία στους στόχους σας αλλά χωρίς εμένα.