ΕΠΣ Έβρου: Ανανέωσε με τους έμπειρους Κελλίδη, Βουζιανά, Τσατσαρώνη και Τσομπανούδη ο Ηρακλής Σαγήνης

Ο Ηρακλής Σαγήνης ήρθε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας της με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Κελλίδη, Αλέξανδρο Βουζιανά, Δημήτρη Τσατσαρώνη και Ιωάννη Τσομπανούδη.

Ο Δημήτρης Κελλίδης (πάνω αριστερά) είναι γεννημένος το 1979 και κατάγεται από τις Κρηνίδες Καβάλας. Έχει πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος σε ομάδες Α’ Κατηγορίας και Δ’ Εθνικής μερικές εκ των οποίων είναι ο Κεραυνός Κρηνίδων, η Ασπίς Πολύστηλου, η Δόξα Λυδίας, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, το Βαφειοχωρι Κιλκίς, η Δόξα Καμπάνης, ο Άγιος Αντώνιος και Μέγας Αλέξανδρος Φιλίππων από όπου αποκτήθηκε. Αγωνίζεται ως δεξί χαφ και πέρσι στα παιχνίδια όπου αγωνίστηκε μοίρασε αρκετές ασίστ και πέτυχε και δύο γκολ.

Ο Αλέξανδρος Βουζιανάς (πάνω δεξιά) είναι γεννημένος το 1983 με καταγωγή από Καστοριά και αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά κυρίως ως μπακ αλλά τα καταφέρνει εξίσου και ως δεξί χαφ. Αυτή θα είναι η τρίτη σερί χρονιά του στην ομάδα του Ηρακλή Σαγήνης όταν και μεταγράφηκε από τον ΑΟ Νεοχωρίου το 2018.

Ο Δημήτρης Τσατσαρώνης (κάτω αριστερά) είναι γεννημένος το 1984 με καταγωγή από τον Βόλο, αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και αμυντικό χαφ αλλά και πέρσι σαν επιθετικός πέτυχε 3 γκολ. Αποκτήθηκε πέρσι από τον Ορφέα Σοφικού με τον οποίο κέρδισε και το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ο Ιωάννης Τσομπανούδης (κάτω δεξιά) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και φέτος θα είναι η τρίτη του σεζόν στην ομάδα της Σαγήνης. Πέρσι δεν έπαιξε σε πολλά παιχνίδια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά σε όσα αγωνίστηκε απέδειξε ότι είναι δυνατό χαρτί για τον προπονητή.