Έκτακτο μήνυμα του Δημάρχου Κομοτηνής μετά τα κρούσματα στο Νέο Σιδηροχώρι: «Ο κορονοϊός είναι ξανά εδώ – Μην τον υποτιμήσουμε»

Έκτακτο μήνυμα προς τους δημότες και τους κατοίκους της Κομοτηνής, απευθύνει ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, εν όψει της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη τη χώρα αλλά και τον εντοπισμό εστιών στον νομό Ροδόπης.

“Ο κορωνοϊός είναι ξανά εδώ, ας μην τον υποτιμήσουμε”, τονίζει, και καλεί τους πολίτες να τηρούν τις οδηγίες των ειδικών.
Αναλυτικά αναφέρει:
“Αγαπημένοι μου συνδημότες. Η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται σε έξαρση και μας απειλεί ξανά. Η μάχη με τον ύπουλο και αόρατο εχθρό, συνεχίζεται. Σας καλώ και σας παρακαλώ, να τηρούμε όλοι, αυστηρά, τις οδηγίες των ειδικών. Να αποφεύγουμε τον συνωστισμό και να τηρούμε τις αποστάσεις· να φοράμε μάσκα στους κλειστούς χώρους αλλά και σε όσους ανοιχτούς είναι δύσκολη η τήρηση των αποστάσεων· να πλένουμε τακτικά και σχολαστικά τα χέρια μας. Αν υπακούμε με σύνεση στις οδηγίες των ειδικών, θα ξεπεράσουμε και αυτό το δεύτερο κύμα του ιού και θα περιφρουρήσουμε αποτελεσματικά την υγεία όλων μας. Ως Δήμος Κομοτηνής, με αίσθημα ευθύνης, συνεργαζόμαστε αδιάλειπτα με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και τους εμπλεκόμενους φορείς για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Είμαστε σε διαρκή εγρήγορση και λαμβάνουμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ανάσχεσης του ιού. Αγαπημένοι μου συμπολίτες, σας καλώ μην υποτιμήσουμε την κατάσταση, και όλοι μαζί να νικήσουμε και πάλι τον κορωνοϊό”.