«Τίτλοι τέλους» με ένα συγκινητικό μήνυμα για τον Ιωάννη Καρδαμανίδη

Μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Εβρίτης διαγώνιος έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο γεννημένος στο Διδυμότειχο με ύψος 1.98 διαγώνιος αποφασίζει να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από μια γεμάτη εμπειρίες και διακρίσεις αθλητική ζωή και με ένα πλούσιο βιογραφικό από ομάδες.

Σίγουρα οι μεγαλύτερες του στιγμές αποτελούν το πέρασμα από τον ΑΟ Ορεστιάδας, τον οποίο επανέφερε στην Volley League αλλά και με την έτερη ομάδα της πόλης τον Άθλο, τον οποίο οδήγησε από τα τοπικά στην Α2 Ανδρών και φέτος στην Pre League.

Στα 42 ο Ιωάννης Καρδαμανίδης αποφασίζει να κλείσει και αυτός το δικό του κεφάλαιο στο Εβρίτικο βόλεϊ. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι: Άθλος Ορεστιάδας, ΑΟ Ορεστιάδας, ΑΟ Νέας Βύσσας, Μίλωνας, Έσπερος, Κτησιφών Παιανίας, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και Δραπετσώνα

Το μήνυμα της αποχώρησης του από τα γήπεδα:

“Ξεκίνησα το βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία με αγάπη για τον αθλητισμό για ένα πάθος που με διέκρινε μέχρι το τέλος. Η απόφαση μου να αποχωρίσω από το αγωνιστικό κομμάτι δεν παρθηκε εύκολα, με βασάνιζε πολύ καιρό, ήταν μια δύσκολη απόφαση. Στο διάστημα αυτό έδωσα αλλά και έμαθα πολλά, συνάντησα πολλές δυσκολίες και εμπόδια, τραυματισμούς και εγχειρήσεις, όμως η πίστη μου να φτάσω μέχρι το τέλος ήταν μεγαλύτερη. Αναπολώντας τα χρόνια αυτά δεν μπορώ να περιγράψω το πως αισθάνομαι, μόνο θετικά μπορώ να τα αξιολογήσω, έζησα αναμικτα συναισθήματα χαρές, γέλια, αγωνίες, πίεση, στενοχώριες στις ήττες. Ζήσαμε σπουδαίες στιγμές, είχαμε και άσχημα παιχνίδια, αλλά προσωπικά θα κρατήσω τις καλές αναμνήσεις που είναι και οι περισσότερες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, τον αγνό φίλαθλο, τους συναθλητές μου, τους προπονητές που συνεργαστικα, τους διοικητές της μονάδας μου που με διευκόλυναν για να έχω την δυνατότητα να αγωνίζομαι. Τον ΑΘΛΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ την τελευταία μου ομάδα που θεωρώ οικογένεια μου και πάντα θα βρίσκομαι κοντά της, θέλω να πιστεύω ότι ήμουν αντάξιος τον προσδοκιών της, και τέλος τους ανθρώπους που ήταν πιο κοντά μου η σκιά μου την σύζυγο μου Βασιλική και την κόρη μου Κατερίνα Μυριαμ. Με εκτίμηση καρδαμανιδης Ιωάννης”