Στην προετοιμασία του ΑΟ Διαβολιτσίου ο Στέλιος Ηλιόπουλος πριν το Κόσμιο

Μεταγραφή στο τεχνικό τιμ ανακοίνωσε ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Μεσσηνίας ΑΟ Διαβολιτσίου που ήρθε σε συμφωνία με τον Μεσσήνιο στόπερ και γυμναστή του Κοσμιου Στέλιο Ηλιόπουλο για την έναρξη της προετοιμασιας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 30χρονος πρώην αρχηγός του Ορφέα Ξυλαγανής είναι τελείοφοιτος πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και την περίοδο αυτή υποψήφιος Διδάκτωρ στο ιδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας.

Κατά τα μέσα Σεπτέβρη θα επιστρέψει Κομοτηνή για την συνέχεια του ντοκτορά του αλλά και να συνεχίσει τος επαγγελματικές του αλλά και αθλητικές του δραστηριότητες στο φιλόδοξο φέτος Κόσμιο αλλα και στους υπερμαραθωνίους, όπου λαμβανει μέρος με ιδιαίτερη επιτυχία.

Για περισσότερο από μια δεκαετία αγωνίζεται στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αστέρα Αιγείρου και αργότερα για χρόνια και του Ορφέα Ξυλαγανής πάντα με τον διπλό ρόλο του γυμναστή και ποδοσφαιριστή, κάτι που έκανε και στο Νέο Σιδηροχώρι στην Γ’ Εθνική.