Εσπευσμένα στο Νέο Σιδηροχώρι ο δήμαρχος Κομοτηνής μετά τα τέσσερα κρούσματα στην τοπική Δόξα

Στη Δημοτική Ενότητα Νέου Σιδηροχωρίου έσπευσε ο δημαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης μετά την δημοσιοποίηση τεσσάρων κρουσμάτων στην ομάδα της τοπικής Δόξας, που τυγχάνει και η μοναδική εκπρόσωπος όλου του Νομού Ροδόπης στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο δήμαρχος μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας Φιλιππο Τσουρμπουδή και διευκρίνισε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας στους κατοίκους, ενώ επέστησε την προσοχή σε όλους να τηρούν απλά τα μέτρα αυτοπροστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ όπως το καλό πλήσιμο των χεριών με σαπούνι ή αντισηπτικό και φυσικά η χρήση μάσκας.

Τα ίδια ανέφερε και ο πρόεδρος της ομάδας Φίλιππος Τσουρμπουδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήδη από νωρίς το πρωί της Δευτέρας θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να λάβει δείγματα από όλους τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ της ομάδας. Μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν συντρέχει κίνδυνος να κολλήσουν άλλοι παίκτες, οι προπονήσεις έχουν ανασταλεί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος της Δόξας καθόλη την διάρκεια της κοινής παρουσίας τους φορούσαν μάσκα, ενώ και οι τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 είναι ασυμπτωματικοί και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, βάσει και των σχετικών οδηγιών που τους έχουν δοθεί.