ΕΠΣ Έβρου: Αποχώρηση «Γκοβού» από τον Ατρόμητο Ασπρονερίου! Κύριος ήρθε Κύριος φεύγει!

Ο επιθετικός Ανδρέας Δραγούμης «Γκοβού» μετά από δύο παρουσίας στον Ατρόμητο Ασπρονεριου αποχωρεί από την ομάδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων καθώς πρόσφατα έγινε πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού.

Μετά τον Τσακλιώτη που είχε σημειώσει 14 γκολ αποχωρεί και δεύτερος επιθετικός που πέτυχε 12 γκολ στο πρωτάθλημα την περσινή χρονιά με τον Ατρόμητο Ασπρονερίου. Ο «Γκοβού» με την απόδοση του συνέβαλε στο μέγιστο βαθμό στην αήττητη πορεία της ομάδας.

Ο 35χρονος «Γκοβού» ξεκίνησε από τη Θύελλα Σιτοχωρίου και ακολούθησε μια οχταετία στην ΑΕΔ με ένα χρόνο ενδιάμεσα στην Αναγέννηση Μεταξάδων του Πασχάλη Σταματάκη κατακτώντας το πρωτάθλημα Βορείου Έβρου φτάνοντας και στον τελικό Έβρου εκείνη την φοβερή σεζόν. Ακολούθησε μετά την ΑΕΔ η Δόξα Ελληνοχωρίου, οι Μεταξάδες και η Δόξα Δόξας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ανακοινώνει σήμερα ότι ο ΑΝΔΡΕΑΣ ο ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας τη νέα σεζόν.Παρολο την πολύ μεγάλη επιθυμία της ομαδας και της δικιάς του να συνεχίσει μαζί μας ,δυστυχώς τα οικογενειακά βάρη και οι υπόχρεωσεις που είναι πάνω από όλα ,τον αναγκάζουν να μην μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα μας στο α’ τοπικό .Ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της επιθετικής γραμμής της ομαδας μας περσυ,με τα 12 γκολ του στο πρωτάθλημα και με την απόδοση του συνέβαλε στο μέγιστο βαθμό στην αητητη πορεία της .Ο επιθετικος που πάντα απ αυτον ξεκινουσε η επιθετική γραμμή της ομαδας .Ο χαρακτηρας του,η προσωπικότητα του και το ηθος του μεγάλο !Κυριος ήρθε Κύριος φεύγει!Ο<<ΓΚΟΒΟΥ>>της καρδιάς μας! Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του πάνω από ολα αυτός και η οικογένεια του και ότι επιθυμεί στην ζωή του !