Α2 Ανδρών: Με τον Κομοτηναίο Χατζηγώγο στον πάγκο του ο Περσέας

Φωτογραφία από liberovolley - foto bakar

Έντονο Θρακιώτικο άρωμα θα έχει ο φετινός Περσέας στην Α2 Ανδρών καθώς μετά την απόκτηση του Αλεξανδρουπολίτη, Τάσου Ρεμπούτζια για την θέση του πασαδόρου, στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ένας Κομοτηναίος.

Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηγώγο, ο οποίος κατάγεται από την Κομοτηνή και έχει περίπου δύο χρόνια που κρέμασε τα παπούτσια του, με τελευταία ομάδα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς συνεχίζοντας όμως την προπονητική.

Με τον Χατζηγώγο, ο Περσέας πριν την αναβολή των πρωταθλημάτων βρισκόταν στο 2-2 στα ημιτελικά των play off απέναντι στην Ακαδημία Όλυμπος, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στην διοίκηση της ομάδας να αιτηθεί Wild Card πριν λίγες εβδομάδες για να αγωνιστεί στην Α2 Ανδρών, αίτηση η οποία έγινε δεκτή από πλευράς ΕΟΠΕ.

Πλέον, ο Κομοτηναίος προπονητής θα κοουτσάρει την ομάδα της Περαίας στην Α2 Ανδρών με την κληρωτίδα στην Α Φάση να μην τον φέρνει αντιμέτωπο με κάποια Θρακιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Δ.Σ. του ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑ  είναι  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας  με  τον  προπονητή  της ανδρικής ομάδας  κ. Χατζηγώγο Νίκο.

Ο Χατζηγώγος έκανε και τις παρακάτω δηλώσεις:
‘’Η νέα αγωνιστική χρονιά αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας. Με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης μας και τη δουλειά των παικτών μας στο γήπεδο ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Α2 κατηγορία. Μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε βασικός μας στόχος είναι να εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα που μας δίνεται ώστε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό θέαμα. Πιστεύω πως και η φετινή ομάδα στελεχώνεται από υψηλού επίπεδου αθλητές και προσωπικότητες, γεγονός που με κάνει αισιόδοξο για μια εποικοδομητική χρονιά..Εύχομαι καλή και  ομαλή αγωνιστική χρόνια σε όλους.’’