Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα αποψινά τελευταία ματς της φάσης των 16

Ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και αναδεικνύεται η τελική οκτάδα που θα μονομαχήσει στην Πορτογαλία για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στο Μόναχο η Μπάγερν φιλοξενεί στις 10.00 το βράδυ ώρα Ελλάδος την Τσέλσι ευρισκόμενη με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά αφού είχε επικρατήσει με 3-0 μέσα στο Λονδίνο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Από τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι του ThrakiSportS το 91% προβλέπει νίκη των Βαυαρών, μόλις το 4% των παικτών ποντάρει στην ισοπαλία και το 5% εκτιμά ότι θα έχουμε διπλό των Αγγλων μέσα στο Μόναχο. Κανείς όμως δεν δίνει σκορ πρόκρισης στην Τσέλσι.

Την ίδια ώρα στο Κάμπ Νου της Βαρκελώνης που επίσης, οπως και η Αλιανζ Αρενα θα ειναι άδειο από κόσμο, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίζει την Νάπολι. Οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 στο πρώτο ματς.

Το 89% βλέπει νίκη των Καταλανών από όσους συμμετέχουν στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game. Το 7% ποντάρει στην ισοπαλία και το εναπομείναν 4% βλέπει νίκη των Ιταλών μέσα στην Βαρκελώνη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ