Β’ Εθνική: Συμφωνία με τον Δημήτρη Παγανά του Άθλου Ξάνθης για Λεύκιππο

Ο Λεύκιππος Ξάνθης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον 22χρονο αθλητή Δημήτρη Παγανά.

Ο Δημήτρης Παγανάς τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την φανέλα του Άθλου Ξάνθης, ο οποίος είχε ανακοινώσει την λύση συνεργασίας με τον παίχτη από τις 20 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση του Λεύκιππου Ξάνθης:

«Ο Λεύκιππος Ορόσημο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή, Δημήτρη Παγανά. Τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν μέλος του Άθλου Ξάνθης, έχοντας θετικότατη αγωνιστική παρουσία. Η μαχητικότητα που διαθέτει ως παίκτης και το γεγονός πως είναι ικανός να προσφέρει σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού, είναι κάποια στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον νέο αθλητή της ομάδας μας.
Ο Δημήτρης Παγανάς γεννήθηκε στις 14/11/97 και έχει ύψος 1.95. Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Φιλαθλητικό Όμιλο Νεάπολης και έκανε το ντεμπούτο του στο ανδρικό τμήμα σε ηλικία 16 ετών. Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην ομάδα της Κοζάνης και μετέπειτα ακολούθησε η θητεία δύο χρόνων (2018-20) στον Άθλο Ξάνθης. Την πρώτη του σεζόν (2018-19) επέδειξε αγωνιστική σταθερότητα ενώ κατά την περίοδο 2019-20 αποτέλεσε τον δεύτερο σκόρερ του συγκεκριμένου συλλόγου, στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
»