Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και Pre League για τον Βασίλη Γκιζάνη

Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Βασίλη Γκιζάνη απέστειλαν η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η ΕΣΑΠ αλλά και προσωπικά ο υπεύθυνος του Γραφείου Τυπου της Κώστας Ασημακόπουλος αλλά και η Pre League Ανδρών.

H ανακοίνωση από πλευράς ΕΟΠΕ:
Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και η οικογένεια του Ελληνικού Βόλεϊ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Βασίλη Γκιζάνη.
Ο Βασίλης Γκιζάνης διετέλεσε Πρόεδρος του Α.Ο. Ορεστιάδας και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην ακριτική πόλη, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα τα 46 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον Έβρο αλλά και όλο το Ελληνικό Βόλεϊ.
Η σκέψη μας είναι στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

H ΕΣΑΠ, της οποίας είχε διατελέσει β΄αντιπρόεδρος όταν ο ΑΟΟ μετείχε στη Volley League, ανέφερε:
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Βασίλη Γκιζάνη.
«Εφυγε από κοντά μας πρόωρα ένας νέος άνθρωπος, ένας φίλαθλος και εραστής του βόλεϊ. Ο θάνατος του είναι μία μεγάλη απώλεια για το ελληνικό βόλεϊ. Ευχόμαστε στην οικογένεια του να έχουν δύναμη και κουράγιο».

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΣΑΠ Κώστας Ασημακόπουλος έγραψε στο προφίλ του στο facebook:
“Δύσκολη νύχτα. Τρεις νέοι άνθρωποι, τρεις καλοί φίλοι “έφυγαν” με διαφορά λίγων λεπτών. Πρώτα ο Τάσος Παπαχρήστου, μετά ο Παναγιώτης Κουτάκος και έπειτα ο Βασίλης Γκιζάνης. Τρεις ψυχούλες. Τρεις γίγαντες μεταφορικά και κυριολεκτικά είχαν κλείσει “ραντεβού”. Σέλφι δε βγάζω. Δεν τις γουστάρω. Εκείνο το πρωινό του περασμένου Μάρτη, όμως, ο Βασίλης επέμενε και δεν του χάλασα το χατήρι. Πληροφορήθηκε πως θα βρισκόμουν στον Έβρο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ σχετικά με τα γεγονότα στις Καστανιές με τους Τούρκους. Μόλις έμαθε πως δεν υπήρχε δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο μου άνοιξε το σπίτι του. Δε σήκωνε κουβέντα. Μου παραχώρησε το κρεβάτι του, άφησε τη δουλειά του. Ηθελε να με ξεναγήσει σε όλο τον Έβρο. Μαζί με τον Pantelis Draxtidis και τον Yannis Vavalikoudis γυρίσαμε κάθε άγνωστη γωνιά. Μου γνώρισε τον κολλητό του Kirialanis Panagiotis στην εσχατιά του τριεθνές. Ήταν ευτυχισμένος που ήμασταν παρέα και που διάβαζε στο ethnos.gr τις ανταποκρίσεις μου και τα θέματα από τον τόπο του. Καμάρωνε. Κάθε βράδυ έκανε όνειρα για την αναγέννηση της Ορεστιάδας. Και στα δύσκολα και στα εύκολα μοίραζε ότι είχε, ήταν πάντα με το χαμόγελο και πάντα μιλούσε με θαυμασμό και νοσταλγία για τον ΕΛΛΑΣ… ΕΛΛΑΣ… ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. Από χθες είναι μαζί με τον αγαπημένο του «Σαμ» και κάνουν τα πλάνα τους. Καλή αντάμωση Μπίλαρε. Μας λείπετε…”

Τα συλλυπητήριά του απέστειλε και η Pre League Ανδρών:
“Αγαπητοί φίλοι του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας με αφορμή τον αδόκητο χαμό του προέδρου σας οι σύλλογοι της Pre-League Ανδρών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο σύλλογο σας και στους οικείους του αγαπητού Βασίλη Γκιζάνη”