Στην Κω μετά την αποχώρηση του από την Αλεξανδρούπολη ο Σίμος Συνοδινός

Την απόκτηση του Σίμου Συνοδινού γνωστοποίησε η ομάδα του ΑΟ Πυλίου από την Κω, έπειτα από την αιφνιδιατική αποχώρηση του Κομοτηναίου από την Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα από τα Δωδεκάνησα θα είναι η 7η στην καριέρα του 22χρονου, που έχει μετρήσει 51 αγώνες σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και είχε αρκετές προτάσεις και οικονομικά συμφέρουσες από αρκετες νησιωτικές κυρίως ομάδες αλλα και την Πελοπόννησο.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και ακολούθησαν ΑΟ Καβάλας, Λεβαδειακος, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Τηλυκράτη Λευκάδας και Αλεξανδρούπολη.

Η ανακοίνωση του Α.Ο Πυλίου: «Ο Α.Ο. Πυλίου Κω, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον 25χρονο τερματοφύλακα Συμεών Συνοδινό, πραγματοποιώντας έτσι την έκτη φετινή μεταγραφική κίνηση του σωματείου εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.

Κάνοντας μια αναδρομή στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και στο πλούσιο βιογραφικό του Κομοτηναίου πορτιέρε, αναφέρουμε τις συμμετοχές του στα τμήματα υποδομής Κ17 και Κ20 του Α.Π.Σ. Πανθρακικός ΠΑΕ και τις συνεργασίες του διαδοχικά με, Α.Ο. Καβάλας, Α.Π.Ο. Λεβαδειακός ΠΑΕ, Δόξα Νέου Σιδεροχωρίου, Α.Ο. Τηλυκράτη Λευκάδας και Αλεξανδρούπολη F.C.

Γνωρίζοντας καλά την πίεση για τον τερματοφύλακα και το βάρος, που σηκώνει στους ώμους υπερασπιζόμενος τα δοκάρια της ομάδας του, έρχεται να προστεθεί ως νέο μέλος στην οικογένειά μας.

Τον καλωσορίζουμε στο νησί και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, και κάθε ατομική και συλλογική επιτυχία με τη φανέλα του Α.Ο. Πυλίου Κω.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πυλίου Κω»