Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του ΑΟ Ορεστιάδας στον Βασίλη Γκιζάνη: «Θα σε κάνουμε περήφανο εκεί ψηλά…»

Το τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Γκιζάνη, έστειλε με ένα νέο μήνυμα το μεσημέρι της Πλεμπτης ο ΑΟ Ορεστιάδας μέσω της επίσημης σελίδας του.

Πιο συγκεκριμένα ο επίσημος λογαριασμός του “ιστορικού” έγραψε:

“Ο Βασίλης Γκιζάνης, ο χαμογελαστός και ακούραστος εργάτης του ΑΟ Ορεστιάδας, έφυγε από τη ζωή στα 46 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την Ορεστιάδα, τον Έβρο και το ελληνικό βόλεϊ.
Ο Βασίλης πάλεψε 5 ημέρες αλλά δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη. Η οικογένεια αφού ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν υπήρχε γυρισμός για τον Βασίλη, πήρε την γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανα του και με αυτόν τον τρόπο να δώσει ζωή σε άλλους ανθρώπους. Άλλωστε η στάση ζωής του ήταν τέτοια, να είναι πάντα δοτικός στους γύρω του και ακόμα και στο πρόωρο φινάλε της ζωής του φρόντισε να δώσει σε άλλους ζωή.
Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό σε μία τέτοια κρίσιμη εποχή να υπάρχουν άνθρωποι που να σκέφτονται συνανθρώπους μας που είναι στις λίστες αναμονής να βρεθεί ο σωτήρας τους. Ο σωτήρας για αυτούς τους ανθρώπους έχει όνομα και είναι Βασίλης Γκιζάνης.
Ευχόμαστε στους οικείους του κουράγιο και δύναμη. Καλό ταξίδι Βασίλη…
Η δεύτερη οικογένειά σου, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας θα φροντίζει να μην ξεχαστεί το όνομα σου και θα σε κάνουμε περήφανο εκεί ψηλά…”