ΕΠΣ Έβρου: Δύο σημαντικές προσθήκες για τον Ατρόμητο Ασπρονερίου με τους Πεχλιβανίδη και Κουρτελάκη

Ο Ατρόμητος Ασπρονερίου προχώρησε σε 2 σημαντικές προσθήκες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού έκανε δικούς του τους Θοδωρή Πεχλιβανίδη και Άρη Κουρτελάκη βάζοντας στόχο τον πρωταθλητισμό στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Ο 28χρονος χαφ-εξτρεμ Θοδωρής Πεχλιβανίδης όπου αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Γιώργου Παναγιωτόπουλου. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Άλεξ στη συνέχεια πήγε στη Νίψα (2008-09), για ένα χρόνο βρέθηκε στα Κ21 του Πανθρακικού (2009-10) και την επόμενη χρονιά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (2010-11 Δ’ Εθνική). Ξανά γύρισε στο Άλεξ (2011-12) ακολούθησε η 2η θητεία του στη Νίψα (2015-16), η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (2018-19) και πέρσι ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Θράκη Φερών και ολοκλήρωσε στον ΑΟ Μαΐστρου (2019-20).

Ο 21χρονος αμυντικός Άρης Κουρτελάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕ Διδυμοτείχου, συνέχισε στην Κυανή όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας με την ομάδα του Ατρόμητου Χαλκερού (Α’ τοπικό). Επέστρεψε στο Διδυμότειχο να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και οι ιθύοντες του Ατρόμητου Ασπρονερίου με συνοπτικές διαδικασίες απέκτησαν το «ok» και θα αγωνίζεται με την ομάδα τους.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι σήμερα στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου χαφ-εξτρεμ ΘΟΔΩΡΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ!!Συνεχίζουμε το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μας,στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του ρόστερ μας,ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε του μεγάλους στόχους φέτος , με μια ακόμη σημαντική μεταγραφή παίκτη-προσωπική του προπονητή μας. Προηγούμενες ομαδες του Θοδωρη ήταν το Αλεξ,η Νιψα,ο Εθνικός Αλεξπολης (Δ εθνική σημερινή Γ),ο Εθνικός Αλεξπολης (Α τοπικό)η Μαιστρος,Φερρες,ο Πανθρακικος και η Ένωση Ανθειας Αριστεινου όπου έκανε καταπληκτική χρόνια με τις εμφανισεις του το 2018-2019 και συνέβαλε στην μετέπειτα άνοδο της Ένωσης στη Γ εθνική !Εκει,αφού ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία με την Ένωση στην Γ,λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έφυγε και ξαναπαιξε α’ τοπικό όπου κ πάλι ξεχώρισε!Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές και να βοηθησει την ομάδα μας να πετύχει τους μεγαλους στοχους που έχει!Ατρομητος Ασπρονεριου 2020-21⚽️⚽️⚽️!!

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την απόκτηση του 21 χρόνου πολύ ταλαντούχου αμυντικού ΑΡΗ ΚΟΥΡΤΕΛΑΚΗ!!Συνεχιζουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομαδας μας στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του ρόστερ μας δημιουργώντας ένα σύνολο από ποιοτικούς εμπειρους αλλά και νεαρούς παικτες,ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει ,με μια ακόμη σημαντική μεταγραφη ταλαντούχου παίκτη προσπαθώντας να πάρουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε νεαρές ηλικίες.Ο Άρης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΔ,και έχει παίξει ακόμα στην Κυανή(κατέκτησε το πρωτάθλημα)και τα τελευταία 2 χρόνια στην ΕΠΣ Καβάλας στο Ατρομητο Χαλκερου (α τοπικό ) όπου κ διακρίθηκε ιδιαίτερα .Επεστρεψε στο Διδχο φετος για να κάνει την θητεία του στο στρατό και η ομάδα μας δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποκτήσει.Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρες με χωρίς τραυματισμούς πάνω από όλα !Ατρομητος Ασπρονεριου 2020-21⚽️⚽️⚽️!!